Huom. Tämä ilmaistuote ei ole enää voimassa ja on siirretty Arkistoon.

Gloria-lehti

http://www.asiakaspalvelu.fi/tarjous/tarjous.asp?tarnro=93475134

Tilaa ilmainen näytenumero Gloria-lehdestä.

Gloria on tyylikäs ja runsas lifestyle-lehti naisille. Se on muodin, kauneuden ja kulttuurin kansainvälistä tasoa edustava johtotähti Suomessa. Sen vahvat henkilöjutut, asiantuntevat kulttuuripalstat, herkulliset ruokajutut ja kiehtovat matkakertomukset tarjoavat lukemista, viihdettä, hyötyä ja silmäniloa koko kuukaudeksi.

4 kommenttia
 1. Sanna at 3:30 pm

  Eilen tuli uusin Gloria, jo toinen saamani lehti tällä samalla linkillä, eri numero siis kuitenkin :) Olen huomannut, että lehdistä voi usein tilata useammankin numeron, jos vain laittaa eri perheenjäsenen nimen lomakkeeseen. Jos ei halua samaa numeroa kahta kappaletta kannattaa odottaa sitä yhtä numeroa ensin ja laittaa tämän saapumisen jälkeen vasta uusi tilaus. Jos haluaa olla ihan satavarma, voi vaikka vasta noin viikkoa ennen seuraavan lehden ilmestymispäivää tilata uuden (ja tämä ilmestymispäivähän ilmenee jo saamastasi lehdestä, yleensä viimeisillä sivuilla lukee). Tämä ei toimi ihan jokaisen lehden kanssa, mutta useimmissa kyllä, kannattaa kokeilla!

 2. Njemac at 8:13 pm

  :D niin itsekkin tässä kuulin, että yksi nainen oli tilannut cosmopolitania tällä tavalla, että ensin itselle, sitten seuraavana miehelle ja sitten lapselle ja sitten itselle taas ja jne. :D niin tällä tavalla voi tavallaan huijata koko järjestelmää, mutta se on, että alkaako omatuntoa sitten kolkuttamaan niin paljon.
  Itse en ole näin tehnyt, mutta tässä on ihan hyvä vinkki kaikille.

 3. Sanna at 9:32 pm

  Jep, tottahan tuo, että ei ehkä ole ihan sääntöjen mukaista toimintaa, mutta ainakin omaa omatuntoani olen lepytellyt sillä, että ovat kuitenkin isoja lehtiyhtiöitä, jotka tuskin näytenumeroista konkurssiin menevät :) Lisäksi olen elämässäni paljon lehtiä ihan maksavana asiakkaanakin ostanut, nytkin tilaan viittä, kuutta eri lehteä, joten lasken nuo ilmaisnumerot pitkän asiakkuuden extraetuihin :)

 4. Njemac at 9:44 pm

  Niinh, ei ne kyllä mitenkään konkurssiin mene.
  Käyttävät rahaa kuin roskaa muutenkin noissa paikoissa.

  Itse en tilaa mitään lehtiä. Näytelehtiä vain tilailen ja niitä sitten katselen ja hämästelen. :D
  Aku ankkaa tilaisin joskus, mutta siinäkin vain toistetaan sitä samaa. Menee se hohto.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *