Huom. Tämä ilmaistuote ei ole enää voimassa ja on siirretty Arkistoon.

Vapaa Kierto Junior -tabletit

Vapaa Kierto Junior -tabletit

Tilaamalla VNP:n uutiskirjeen saat ilmaisen Vapaa Kierto Junior -näytteen. Näytteen koko ei ole tiedossa.

Vapaa Kierto Junior on Omega-3-valmiste lapsille joka sisältää runsaasti omega-3-rasvahappoja ja D3-vitamiinia.

Vesterålens Naturprodukter
on 1997 perustettu ravintolisien myyntiin ja markkinointiin erikoistunut yritys.

10 kommenttia
 1. Ohops at 8:39 am

  2 pientä pakkausta tuli. 6 pureskeltavaa geelitablettia yhteensä. Nähtävästi tuossa sitten sitoutuu asiakkaaksi. Laitoin asiakkuuden peruutuksen samantien menemään ettei vaan ala maksullisia paketteja tippumaan postissa sitten.

 2. Anne at 8:06 am

  Varokaa tuota firmaa. Saat tuotenäytteet ja jatkossa sitoudut asiakkaaksi ja sinulle alkaa tulemaan geelitabletteja laskun kera! Laitoin asiakkuden peruutuksen samantien menemään. Todella kieroa toimintaa!

 3. Matte at 4:41 pm

  Moro,

  Miten niin, oletko saanut laskun tai jotain muuta ( lukeeko jossain että olet nyt asiakkas ? Eivät ne voi lähettää sulle enemmän jos niitä ei ole tilattu . . .

 4. miina at 6:19 am

  soitinkin sinne asiakaspalveluun peruuttaakseni asiakkuuden Sanottiin, että mitään tilausta tässä ei näykään, on lähetetty vain näytteet, joka ei sido mihinkään. Tuotteita ei tarvitse palauttaa ja varmistin vielä ettei ala lisää tuotteita tulla laskun kera ja ei kuulemma tule mitään.

 5. toni at 1:31 pm

  mulle ei oo tullu vaikka heti samana päivänä tilasin ja jospa ei tuliskaa kun kerta on tollanen et sitoutuu. tosin oon alaikäinen ja muistaakseni ikäni laitoin et ehkä sitte ei

 6. demie at 3:39 pm

  Tuo linkki ei muuten toimi enää… näytteet vissiin loppu, mutta tänne ei muutenkaan tullut, vaikka tilasin silloin kun tämä tänne sivuille laitettiin eli 3.10.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *