Liikenneturva-materiaalia

Liikenneturva-materiaalia

Liikenneturva tarjoaa ilmaiseksi tukun aiheeseen liittyvää materiaalia; oppaita, esitteitä ja julisteita. Huomioi, että painomäärästä riippuen tilaus saattaa olla maksullinen (postimaksujen verran).

Liikenneturva on tieliikenneturvallisuuden valistusorganisaatio. Sen tehtävänä on vaikuttaa ennaltaehkäisevästi ihmisten liikennekäyttäytymiseen tiedottamalla, kampanjoimalla, tukemalla eri ikä- ja tienkäyttäjäryhmien liikennekasvatusta sekä jatkokouluttamalla kuljettajia. Tutkimustoiminnalla hankitaan taustatietoja oman työn tukemiseksi.

4 kommenttia
 1. Antti Ylläpito at 5:11 pm

  Ei varmaan kauheesti, mutta kyllä siellä on ihan kelvollista materiaalia tarjolla jos liikenneturva kiinnostaa. Ja ihan tyylikkäitä julisteita myös. :)

 2. eekku at 5:33 pm

  sivussa lukee näin eli ymmärsin että joutuu maksaan postit
  Perimme kaikista 0,5 kg ylittävistä lähetyksistä Itellan hinnaston mukaiset postimaksut. Maksikirjeistä (eivät mahdu postiluukusta) perimme myös alle 0,5 kg:n lähetyksistä maksun. Rahdin maksaa aina tilaaja.

 3. Antti Ylläpito at 6:38 am

  @eekku: Oikeassa olet ja tuosta jo varoittelinkin alkupostauksessa. Muualta kyllä luin, että esim. julisteet tuli perille ilman postimaksuja vaikka ei kirjeeseen mahtunutkaan. Siinä mielessä huonosti toteutettu, että painomäärää tai kokoa ei näy tilauksessa eli postikulut voi tulla yllätyksenä kaupan päälle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *