Huom. Tämä ilmaistuote ei ole enää voimassa ja on siirretty Arkistoon.

Friskies Crunchy & Soft -kissanruoka + Reviiri-lehti

Friskies Crunchy & Soft -kissanruoka + Reviiri-lehti

Tilaa kissallesi ilmainen Friskies Crunchy & Soft -näytepaketti. Saat lisäksi ilmaisen Reviirilehden syyskuun näytenumeron toimitettuna suoraan kotiisi. Näytteitä on jaossa 20 000 kpl.

Kissan nautinnollisiin ruokailuhetkiin tarkoitettu Friskies Crunchy & Soft -täysravinto sisältää kahdenlaisia pellettejä. Rapeat pelletit auttavat kissasi hampaita ja ikeniä pysymään kunnossa. Pehmeät pelletit puolestaan tarjoavat lisäravintoa kissallesi auttaen pitämään kissan lihakset ja luuston vahvoina.

5 kommenttia
 1. Laura at 11:34 am

  Tuohan ihan ihan hirveää roskaa, en syöttäisi kissalle vaikka ilmaiseksi saisi!

  Koostumus: viljaa, lihaa ja eläinperäisiä tuotteita (10 %*), kasviproteiinitiivisteitä, öljyjä ja rasvoja, kasviperäisiä tuotteita, glyserolia, kivennäisiä, sokereita, hiivoja, kasviksia (rapeissa pelleteissä: 0,2 % kuivattuja kasviksia, vastaa 1 % kasviksia)

  Kissa on lihansyöjä, eikä sen ravintoon kuulu vilja, kasviproteiinitiiviste, kasviperäiset tuotteet, glyseroli, sokerit, hiiva tai kasvikset! Mitä tuosta jää jäljelle? 10 % lihaa ja 90 % täyteaineita. Tollasesta roskasta ei saa kissanruokaa, vaikka sen laittaisi nättiin pakettiin, jossa on kissankuva.

 2. Njemac at 12:59 pm

  Laura on kyllä oikeassa kommentissaan.
  Nykyään kaikissa näissä ruuissa on jotain omituista, kyllä kissa kuitenkin syö sen, mikä sen eteen antaa. Onko se sitten hänen elimistölleen hyvää. Sitä en tiedä.

  Saisi tulla kunnon tutkimuksia, että mitä ei saisi kissalle syöttää ja mitä saa syöttää. Kun nykyään on alkanut tosi paljon näitä saman tyyppisiä kasvis, vilja peräisiä Ruokia tulemaan kissoille kuin myös koirille.

 3. B. at 11:09 pm

  katso http://www.royalcanin.fi ja ’koostumus’ ja näet, että vilja on myös siellä(vaikka se on kallis ruoka)-Veterinary RC myöskin ja ei ole kirjoitettu kuinka paljon lihaa siellä on.Kuinka voin tietää? Vain uskon, että jos se on kallis, se on hyvä kissoilleni.

 4. santsu at 12:00 pm

  hei tota mulle tuli toi postissa tänää ja nyt mietityttää että ei kai tuo jatku kestotilauksena tuo lehti :s en haluis soitella perään ja peruuttaa tilausta mutta sitten jos onkin kesto niin voihan… eihän ne ees ilmota mitään et jatkuuko..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *