Huom. Tämä ilmaistuote ei ole enää voimassa ja on siirretty Arkistoon.

R.E.D.D. -tamponit

R.E.D.D. -tamponit

Rekisteröitymällä R.E.D.D. -palveluun saat ilmaisia tamponeja.

R.E.D.D Free on maailman ensimmäinen tamponien ilmaispalvelu. R.E.D.D. Free voi tarjota tamponeita ilmaiseksi sen yhteystyökumppaneiden ansiosta. Räätälöidyt tamponipakkauksiin painetut mainokset mahdollistavat sen, että me voimme tarjota sinulle tyylikkäitä tamponeita ihan ilmaiseksi.

5 kommenttia
 1. TK at 1:58 am

  ”Jotta Asiakas voidaan kelpuuttaa saamaan ilmaisia tamponeita ja niiden mukana tulevia materiaaleja, tulee Asiakkaan vastata Kotisivuilla olevaan kyselylomakkeeseen jokaisen tamponilähetyksen ja/tai sen materiaalin vastaanottamisen jälkeen, jonka Yritys on Asiakkaalle lähettänyt. Mikäli Asiakas vastaa kyselyyn viimeisimmän ilmoitetun päivämäärän umpeuduttua, aktivoituu Asiakas vasta tällöin uudelleen oikeutetuksi seuraavaan ajankohtaiseen kampanjalähetykseen.”
  Kannattaa muutenkin lukea nuo ehdot ennen tilausta, itse jätin tilaamatta :)

 2. Iiris at 9:26 am

  Kyllähän sitä nyt jotain pitää tehdä jos haluaa joka kuukausi saada ilmaisia tamponeja. Ei niitä kukaan hyvää hyvyyttään lähettele, joku ne aina maksaa ja tällä kertaa se on mainostaja :) Itse ainakin vastaan mielelläni kyselyyn.

 3. milla at 12:21 pm

  Mielelläni vastaan johonkin kyselyyn, jos noi tamponit on käyttökelpoisia. Esim Tampax on sellaista laatua etten käytä ollenkaan, joten saa nähdä.

 4. Iiris at 10:28 am

  Tänään 22.10 sain 8 kappaleen tamponipaketin postissa, jonka mukana tuli pienehkö mainosesite naisten syöpävakuutuksista (tämä oli lokakuun mainostaja). Kävin täyttämässä r.e.d.d:n sivuilla kyselyn, jossa oli pari simppeliä kysymystä ja siihen meni noin 2 minuuttia. Jos ensi kuussa tulee taas ilmaiset tamponit niin homma tuntuisi toimivan helposti ja mutkattomasti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *