Huom. Tämä ilmaistuote ei ole enää voimassa ja on siirretty Arkistoon.

Hesari Viikoksi

Hesari Viikoksi

Kokeile Helsingin Sanomia maksutta viikon ajan.

Maksuton näytetilaustarjous koskee 31.3.2012 mennessä tehtäviä kotimaan näytetilauksia ja talouksia, joihin ei vielä tule Helsingin Sanomia. Näytejakso sisältää Helsingin Sanomat ja HS Digilehden 7 päivän ajan. Näytetilaus alkaa noin viikon sisällä tilauksen tekemisestä. Tilapäinen osoitteenmuutos tai keskeytys eivät ole mahdollisia. Näytejakso on rajattu yhteen jaksoon 3 kk:n aikana taloutta kohden ja ei koske Poste Restante ja/tai postilokero-osoitteita.

4 kommenttia
 1. pekka at 6:02 pm

  Ei kiitos edes ilmaiseksi. Hirveää maahanmuuttopropagandaa ja ilmastomuutoshuijausta täynnä. Ei ihme että levikki pienenee vuosi vuodelta.

 2. Njemac at 4:05 pm

  Itsekkin skippasin tämän, en kuitenkaan ole lukenut pitkään aikaan lukenut uutisia lehdistä, että ainoastaan netistä lukenut.
  http://www.iltalehti.fi
  http://www.iltasanomat.fi
  http://www.avaruus.fi
  http://www.savonsanomat.fi/savo

  Tietenkään nuokaan eivät kerro kuin oman näkemyksen asiasta ja valehtelevat ja vääristelevät asioita niin paljon kuin pystyvät. Kun ihmisiähän on helppo manipuloida ajattelemaan asioita erillälailla. Ja nykyään onkin vain jotain Politiikkaa. ja myös on näitä viihde uutisia. KATSO KUVAT!! – Tämä ”erittäin” suosittu laulaja kävelee rannalla pikkupöksyt ja t-paita päällä.
  Onko tämä liian paljastavaa? KATSO KUVAT!

  :D

  Pitäisi kyllä jotain noita parempia uutis sivuja löytää, mutta ei ole vielä tullut eteen.
  Olisi jotain ulkomaalaistakin uutis sivua kiva selailla, kun erinlainen näkemys myös sielläkin löytyy.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *