Huom. Tämä ilmaistuote ei ole enää voimassa ja on siirretty Arkistoon.

HIENO-kahvi (100g)

HIENO kahvihttp://www.cafehieno.fi/nayte/

Meira haluaa tutustuttaa sinut uusiin HIENO-kahveihin ja lähettää 100g näytepussit vaalea- ja tummapaahtoisesta kahvista.

Cafe Arome HIENO on suomalaiseen kahvimakuun paahdettu premium-kahvi. Tummapaahtoinen Cafe Arome HIENO on premium-kahvien ehdotonta aatelia.

4 kommenttia
 1. pertti at 7:10 am

  Hei,

  Kiitos kiinnostuksestanne uutta Hieno-kahviamme kohtaan!

  Varaamamme näytteet menivät suuresta kysynnästä johtuen todella nopeasti ja valitettavasti meillä ei ole enää teille lähettää tilaamaanne näytettä.

  Netissä suorittamamme näytejakelu oli suunnattu ammattikeittiöille ja näytteiden määrä rajattu 1 000 ensimmäiselle tilaajalle. Oli harmillista, että netin ilmaistavaroita kartoitavat portaalit, kuten http://www.ilmaistavaraa.com ilmoittelivat tästä sivusta kuluttajille, koska jakotavara oli tosiaan ammattikäyttöön tarkoitettu eikä siis ideaali jauhatukseltaan kotikäyttöön. Portaalin ilmoittelusta johtuen näytteet menivät todella nopeasti eivätkä läheskään kaikki halukkaat onnistuneet niitä saamaan.

  Kuluttajille olemme maistattaneet Hieno-kahvia touko- ja kesäkuun ajan eri ketjujen ruokakaupoissa ympäri Suomen. Kiertue loppui viime viikolla (vkolla 24), joten maistatukset ovat tältä erää ohi. Hieno on kuitenkin saanut hyvät listaukset eri kauppaketjuilta eli sen pitäisi löytyä esimerkiksi lähimmän S-marketinne tai K-Supermarketinne hyllystä.

  Uuteen kahviin voitte tutustua myös netissä osoitteessa http://www.cafehieno.fi

  Nautinnollista ja aurinkoista kesän jatkoa!

  Meira Oy

 2. admin Ylläpito at 11:00 am

  Siirrän tämän ilmaistuotteen arkistoon.

  pertti: En muistaakseni nähnyt sivuilla merkintää, että tuotteet olisivat vain ’ammattikeittiöille’. Pahoittelut jos tuotteet menivät mielestänne väärälle kohderyhmälle, mutta tämä on aina riski jos tilauslomakkeen pistää julkisesti näkyviin koko maailmalle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *