Huom. Tämä ilmaistuote ei ole enää voimassa ja on siirretty Arkistoon.

HerkkuKlubin T-paita

HerkkuKlubin T-paita

Liity HerkkuKlubin postituslistalle ja pukeudu kotimaisiiin väreihin! Uusille jäsenille sininen tai vihreä kesäpaita. (Huom. Paitoja rajoitettu määrä!)

HerkkuKlubin jäsen saa muutaman kerran vuodessa sähköisen uutiskirjeen, jossa herkullisten reseptien lisäksi tiedotetaan kilpailuista, uutuustuotteista, ajankohtaisasioista ja erilaisista tapahtumista.

35 kommenttia
 1. ErkkiMerkki at 8:07 am

  Saattaa olla, että T-paidat on todellakin vasta tulossa – ihan kaikille niitä tilanneille.

  Eilen tuli sähköpostiin HerkkuKlubin ihan yleinen mainosposti (ei siis mikään henkilökohtainen ilmoitus, vaan suorapostitus), jossa kerrottiin seuraavaa:

  ”Champ & VihreäKeiju keräsi alkukesästä hauskoja paitamalleja. Innokkaita ottajia ja uusia klubilaisia ilmoittautuikin huikea määrä – suuret kiitokset siitä! Lupasimme ilmoittaa kun paitojen postitukset alkavat ja valitettavasti emme ole voineet tätä viestiä aiemmin lähettää, mutta nyt on kerrottavaa.
  Paitapainossa on painettu pitkää päivää ja olemme viimein saaneet lupauksen valtavan tekstiilivuoren jakelun alkamisesta loppuviikosta. Nyt käytämme kaikki taikavoimamme kesän ja t-paitakelien pitkittämiseksi edes yhden päivän verran ja pahoittelemme samalla ikävää viivästystä odotettujen lahjojen saamisessa.”

  Eli uskoisin paitojen todella vielä saapuvan…

 2. Njemac at 11:00 am

  Poistin Jaanan Kommentin, koska oli pilkkaava viesti.
  ”Jaana” voisi miettiä, mitä kirjoittelee.

  Voin kertaalleen sanoa, että itse en ole saanut kyseistä viestiä ja ei varmaan kovin moni muukaan.

 3. Aaasu at 10:53 am

  Vähän mietitytti tuo Jaanan kommentti.En missään vaiheessa ole kirjottanut ”Hei,läläälää mä sainkin tollasen sähköpostiin,luulen tai OLEN AINOA”Aika tökeröä käytöstä.Halusin vain ilmoittaa että tietää ihmiset odottaa sähköpostia

 4. Njemac at 2:04 pm

  Niinpä Aaasu. Jotenkin itsekkin mietin, että mitä hemmettiä se Jaana kirjoittelee. Pitäisi olla vähän aikuismaisempi ja sosiaallisempi toisia kohtaan, kun toinen tarkoittaa vain hyvää kirjoituksella ja sitten toinen kirjoittelee pahasti takaisin.
  Taitaa olla näitä Suomi24 keskustelu paikkojen vakio haukkujia.

 5. Lellu at 1:25 pm

  Herkkuklubin Paidat pitäis olla vielä tällä viikolla perillä sain sähköpostin jossa oli et paidat painettu ja matkalla tilaajille,jos ei ole tyytyväinen paidan kokoon voi lähettää heille palautetta viestissä oli heidän osoitteensa.Nyt jään vaan oottelemaan paitaa

 6. ErkkiMerkki at 7:10 am

  Minulle tuli sama viesti T-paidoista:

  ”Herkkuklubi ilolla tiedottaa: Champin ja VihreäKeijun T-paidat tulevat ilahduttamaan Sinua lähipäivinä.
  Saimme kokojen suhteen muutamia viime hetken muutostoiveita, joita emme kuitenkaan pystyneet seuraamaan valtavasta lähetysmäärästä johtuen eli pahoittelut tästä.”

  Eli toivottavasti on tulossa… :-)

 7. Lellu at 11:59 am

  Herkkuklubin t-paita saapui tänään postiluukusta suoraan kotiin, oli juuri sen kokoinen kun olin kokovaihtoehdoksi rastittanut,Eli ei muuta kuin pesun kautta käyttöön.Toivottavasti te muutkin tilaajat saatte paitanne

 8. Veeraaa :) at 9:15 pm

  Mulle tuli tänään kanssa :) Kokona oli S mut on kyl aika iso, silti ihana paita <3 :):) tätä voi käyttää yöpukuna yms. Toivottavasti muutkin on saanut.

 9. Njemac at 10:48 pm

  Itse sain Vihreän Paidan. Ja nainen sai Sinisen.
  Hän oli nähnyt kyseisen sinisen paidan jollain miehellä päällä tai oli näytellyt kyseistä paitaa :)
  Että varmaan kyseinen Mies on myös ilmais tavaroiden Keräilijä. :D heh
  .näin Kuopiossa :D heh

  T-Paidat menee ihan varmasti käyttöön.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *