Huom. Tämä ilmaistuote ei ole enää voimassa ja on siirretty Arkistoon.

HerkkuKlubin T-paita

HerkkuKlubin T-paita

Liity HerkkuKlubin postituslistalle ja pukeudu kotimaisiiin väreihin! Uusille jäsenille sininen tai vihreä kesäpaita. (Huom. Paitoja rajoitettu määrä!)

HerkkuKlubin jäsen saa muutaman kerran vuodessa sähköisen uutiskirjeen, jossa herkullisten reseptien lisäksi tiedotetaan kilpailuista, uutuustuotteista, ajankohtaisasioista ja erilaisista tapahtumista.

35 kommenttia
 1. Njemac at 5:10 pm

  Homman nimihän on se, että.
  ilmaistavaraa.com sivustolle emme pistä maksullisia ilmaisnäytteitä. Missä pitää maksaa ”vain” postikulut.

  Että T-Paidat ovat ilmaiset. Katsoa nytten saako sitten kukaan niitä..

 2. Juwel at 11:23 am

  Nii tän vois laittaa arkistoon, koska paidat on painossa ja jotka on täyttäny ton sillo nii saa, enää ei voi tilata paitoja :) vaan niistä ilmotetaa sit tilaajien sähköpostii, et millon ne postitetaan!:)

 3. leena at 7:40 pm

  voisitte päivittää jo väliin.en ole itse saanut kuin herbamare-yrttisuolanäytteitä ja t-paidan josta yllätys yllätys jouduin maksamaan lähetyskulut.että semmosta….

 4. Njemac at 8:06 pm

  Näin Kesän aikana ei kovin ilmaisnäytteitä ole saatavilla.
  Siis, tästä T-Paidastoko pitää maksaa Postikuluja. Siis eihän heillä tuommoisia lukenut missään, että pitäisi maksaa mitään. Kun siellä lukee, että ILMAINEN. Eikä mitään postimaksuja ollenkaan.

  Noita muita ilmaisnäytteitä tulee silloin kun on tullakseen.
  Itse en vielä T-Paitaa ole vielä saanut ja katsoa saanko ollenkaan ja onko Postikulut ja miten onkaan…

  Päivitämme sitä rataa kun uusia tulee.
  Thanks

 5. K.S.Huttunen at 11:52 am

  Tuo ”leena” ei varmaankaan puhu näistä T-paidoista, vaan jostain vanhemmasta jutusta… Näitä paitoja ei ole vielä edes postitettu. Olen sitäpaitsi ihan varma, että nämä ViherKeijun paidat tulevat ilmaiseksi, kun siinä on niin selvästi sanottu.

  Ja se, että ”leena” ei ole onnistunut saamaan muuta, kuin Herbamarea, ei kerro muuta kuin sen, että hän on ollut liian hidas. Näissä ”hommissa” kun nopeat syövät aina hitaat… :-)

  Itse olen tänä vuonna onnistunut tilamaan kymmeniä näytenumeroja (Gloria, Avotakka, Nalle Puh, Kotivinkki, yms. yms.), ilmaisen Dove-deodorantin, Pirkka-kahvia, useampia näytepakkauksia erilaisia rasvoja ja voiteta, purkkaa, yms. yms. yms.

  Eli kyllä tätä ilmaistavaraa on todellakin paljon tarjolla. Pitää vaan olla todella nopea…

 6. eekku at 6:13 pm

  olen samaa mieltä itsekki saanut vaikka mitä kun seuraa tarpeeksi useasti eri sivuja ,joten nopeus on valttia
  uskon että leena puhuu vistaprint t-paidasta joka pitäs olla ilmanen mut sit tulee psotikulut ,en itekkään usko että tähän viherkeiju paitaan tulee maksua
  kannattaa olla tarkka mitä tilaa

 7. Njemac at 7:44 pm

  Itse en ainakaan ole saanut kyseistä T-Paitaa. Varmaan voi jo unohtaa, varmaan lähettäneet muutamalla sadalle ihmiselle ehkäpä. Mutta itse en kyseistä paitaa ole saanut. Harmihan se on :(

 8. Aaasu at 2:50 pm

  Kesä käy vähiin, mutta syksyhän se vasta toimiikin!
  Tällänen oli sähköpostiin tullut.

  Champ & VihreäKeiju keräsi alkukesästä hauskoja paitamalleja. Innokkaita ottajia ja uusia klubilaisia ilmoittautuikin huikea määrä – suuret kiitokset siitä! Lupasimme ilmoittaa kun paitojen postitukset alkavat ja valitettavasti emme ole voineet tätä viestiä aiemmin lähettää, mutta nyt on kerrottavaa.
  Paitapainossa on painettu pitkää päivää ja olemme viimein saaneet lupauksen valtavan tekstiilivuoren jakelun alkamisesta loppuviikosta. Nyt käytämme kaikki taikavoimamme kesän ja t-paitakelien pitkittämiseksi edes yhden päivän verran ja pahoittelemme samalla ikävää viivästystä odotettujen lahjojen saamisessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *