Huom. Tämä ilmaistuote ei ole enää voimassa ja on siirretty Arkistoon.

13 kommenttia
 1. M at 7:01 pm

  Nolo ilmaisvalinta toimijalta xD Ko. Jäätelöitä saapuu ärrille kuulemma vasta elokuussa kun Ingman ei niitä aikaisemmin pysty tuottamaan, käytyäni kolmannella ärrällä tämä vasta selvisi, edelliset kaksi vain totesivat että ei ole, mikä se edes on XD onneksi koodi sentään elokuun loppuun voimassa mutta tiedoksi muille ketkä yrittävät sitä ennen tuuttiaan hakea…

 2. Antti Ylläpito at 4:38 am

  @M: Varsinainen kesäjäätelö. :)

  Sivuilla lukee muuten nyt: ”Haukkamies jakoi kesäkisan alkumetreillä kädet kohmeessa nopeimmille suuren määrän jäätelöitä. Ei huolta, kesän kuluessa jäätelöitä jaetaan vielä 1500 kappaletta satunnaisina aikoina.”

 3. demie at 3:05 pm

  Täälläpäin (Itä-Suomi) sanovat aina kioskeilla, että menevät kuulemma heti kun tulee toimitus… erityisesti pikkupojat innokkaina ostelee :D

 4. ErkkiMerkki at 12:32 pm

  Kävin joutessani äsken kokeilemassa onneani (aikaisemmin ei ole tullut tuuttia, vaikka olen osallistut ties kuinka monta kertaa…) – ja TULI ilmainen TUUTTI !

  Ovat muuttaneet systeemiä niin, että koodilla saa nyt ”vapaavalintaisen Ärrä-tuutin, Cornetto-tuutin tai Ingmannin perustuutin”. Eli valinnanvaraa on ja jotain pitäisi Ärrältä löytyä.

  Ei paha!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *