Huom. Tämä ilmaistuote ei ole enää voimassa ja on siirretty Arkistoon.

TEHO-kofeiinijauhepakkaus

TEHO-kofeiinijauhepakkaus

Olvi jakaa 20 000 kpl uusia TEHO-kofeiinijauhepakkauksia.

Sellaisenaan nautittava TEHO Kofeiinijauhe on markkinoiden innovatiivisin tuote piristyksen tarpeeseen. Yksi kuluttajapakkaus sisältää 10 annospussia, joista jokainen sisältää 20 mg kofeiinia. Lisäksi vaikuttavina ainesosina on tauriinia sekä B-ryhmän vitamiineja.

11 kommenttia
 1. Tiia at 8:19 pm

  Joo mullekki tuli tuo tänään… Pitääköhän tuo sotkee veteen??:D Tietysti pitää mut mitenköhä paljo vettä pitää laittaa jos haluu käyttää sen koko paketin?? :O

 2. demie at 9:28 pm

  Ite kans tyhmänä mietin, että mihin toi sotketaan, mutta siinähän lukee, että ”nautitaan sellaisenaan” :D Pitääkö toi jauhe vetää sit vaan noin naamariin?

 3. Tiia at 10:20 pm

  Nyt mä sit avasin ton…:D En kyl tuu osta tota ikinä,voin jo kuvitella sen paketin hinnan missä noita on… Iha kauheen imelää): Ainoo plussa on se että se sulaa heti suussa(:

 4. Marilyn at 7:49 am

  Mulle tuli näitä yks kipale ja pakko sanoa että oli yllättävän hyvää,mutta yks asia saa mut nauramaan edelleenkin.

  Joku samasta rapusta oli tilannut näitä ja ihmettelin kun postikuski yritti tunkea kamalan kasan kirjekuoria laatikkoon ja tuhahteli itekseen.Kivan määrän oli naapuri tilannut,mut ei siinä vielä kaikki,illalla kun vein roskia roskikseen,niin huomasin että näitä kuoria oli roskiksessa,eri nimillä ja tyyppi oli heittänyt ne avaamattomat Teho jututkin roskikseen.Ei nähtävästi ollut hirveen hyvää:D (Mut senpä siitä saa kun ahnehtii *Virnistys* )

 5. Njemac at 8:16 pm

  hah :D juuh on kyllä ahne ollut.
  Tiedän Amerikassa muutaman tyypin jotka saattavat tilata näitä ilmaisnäytteitä monta sataa kappaletta ja sitten myyvät näitä eteä päin. Mutta tämä on sitä suurta huijausta todellakin.
  Mutta yksi kuitenkin riittäisi jokaiselle. :)

 6. Jüüden at 11:38 am

  Juu, mullekin tuli postissa kk tai kaks kuukautta sitten pieni Tasku-Teho, mietin hetken miten otetaan, luin ”nautitaan sellaisenaan”, repäisin pussin auki ja kaadoin sisällön suuhun. Oli ihan hyvää ”kamaa” :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *