Liian hyvää ollakseen totta

Liian hyvää ollakseen totta

Taloussanomat kertoo pohjoismaisilla markkinoilla olevista huijausfirmoista: ”Netin kautta hankittavien näytepakkausten tilausehdot kannattaa syynätä huolella. Uskomaton tarjous on usein liian hyvää ollakseen totta”. Samasta aiheesta on kirjoitettu täällä aikaisemminkin. Aihe on edelleen ajankohtainen ja tulee sitä olemaan myös jatkossa.

I want to believe

Omaan itse ehkä liian skeptisen luonteen sillä kun minä saan eteeni uskomattoman hyvän tarjouksen niin ensimmäinen ajatus ei olekaan ”Wautsi! Missä mun Visa on?” vaan ”Kiva juttu, mutta onko tässä koira haudattuna?”. Valitettavasti höynäytettäviä tässä maailmassa riittää ja kierot ihmiset tietävät sen paremmin kuin kukaan. Kirjoitan tästä samasta aiheesta valistaakseni kaikkia teitä herkkäuskoisia siihen mikä pelin henki on. Ilmaista lounasta ei ole olemassa. Tällä sivustolla olette turvassa, mutta pitäkää Visastanne kiinni kun surffaatte muita ns. ilmaistavara-sivustoja.

Oletko sinä joutunut höynäytettäväksi? Kerro kommenteissa!

1 kommentti
  1. Heidi at 5:26 am

    Hyvä ja aiheellinen muistutus sillä huijarit vaikea tunnistaa. Esim. erään firman ilmainen t-paita olisi maksanut postikuluineen niin paljon, ettei voinut todellakaan puhua ilmaisesta. Postituskulut sai näkyviin vasta viimeisellä sivulla ja vaikka ei klikannut tilauspainiketta vaan perui koko homman niin silti oli saman tien tilausvahvistus sähköpostissa. Asiakaspalveluun lähetetyt viestit jätettiin kokonaan huomiotta ja alkoi tulla maksukehotuksia jo toisena päivänä. Oli älyttömän vaikeaa saada purettua ns. kauppaa mitä ei ollut edes solmittu. Vasta kun kertoi ottavansa yhteyttä viranomaisiin ellei rahanperimiset lopu ja mene perille, ettei kauppaa edes ole tehty, se loppui. Mietin vain kuinka moni olisi maksanut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *