Huom. Tämä ilmaistuote ei ole enää voimassa ja on siirretty Arkistoon.

Pussikeskuksen postituspusseja

Pussikeskuksen postituspusseja

Tilaa ilmaiseksi erilaisia ja kokoisia näytepusseja postitusta varten.

Pussikeskus Oy on yksi maamme johtavista paperinjalostajista huippuosaamisenaan erikoisvahvojen postituspakkausten valmistus ja markkinointi niin konttori- kuin teollisuuskäyttöönkin.

Pussikeskuksen pakkaustuotteilla on yksi tehtävä ylitse muiden: varmistaa lähetyksen pääsy ehjänä perille mahdollisimman kompaktissa muodossa. Et siis tarvitse kilokaupalla teippiä, narua ja kuplamuovia. Pakkauksemme myös näyttävät juuri siltä, miltä niiden pitääkin: kestäviltä. Ei krumeluureja, vaan yksinkertaisia ja toimivia pakettiratkaisuja.

19 kommenttia
 1. JJ at 5:39 am

  Tää herjas mulle ainaki tällästä: ”Tilauslomake on väliaikaisesti poissa käytöstä. Mikäli haluatte ilmaisnäytteen, niin ottakaa yhteys myyntipalveluumme, p. 09 350 5060.” >:(

 2. Njemac at 6:34 pm

  Kiitos, Viljami.
  Antti ”TheHeadMaster” lisäilee niitä aina, kun hän joutaa omista touhuistaan. Hänhän asuu Australiassa, niin aika ero on siten aina erinlainen kuin Suomessa.

  Itse en noita Vinkattuja ilmaisnäytteitä näe, kun ne menevät suoraan tämän Antin johonkin sähköpostiin, mistä antti sitten ne sieltä ottelee ja pistelee sivulle :D

  Itse olen enemmän valvojana ja etsin myös itsekkin noita ilmaisnäytteitä netistä, kun niitä tulee vastaan.
  Kyllähän minä itsekkin voisin noita tuohon laitella, mutta minulla kun tuo tekstin laatu ei välttämättä niin hyvä ole. :D niin voi mennä sitten hepreaksi. :D

  Nyttenhän saa tämän Facebookista_
  Axe Excite suihkugeeli 50ml
  https://www.facebook.com/axesuomi?v=app_330724940289516

  Pistää vain koodin siihen. 55555, niin pitäisi sitten toimia.

  Tätä ei ole vielä laitettu, kun Antilla on vähän hommia :D

 3. Viljami at 6:49 pm

  Onks kukaan tilannu noita pussi juttuja? Siel on aika paljon kaikkee jotaa kirjakuoriakin :D Mut tietääkös kukaa et tuleeks hiiripiiri tilauksis muisti tikkuu?

 4. Antti Ylläpito at 2:19 am

  @Viljami: Kiitos vinkeistäsi, mutta kyseiset ilmaistuotteet löytyivät jo näiltä sivuilta. Oikean ylälaidan haku-toiminto on helppo ja nopea tapa varmistaa onko vinkki jo lisätty tänne.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *