Huom. Tämä ilmaistuote ei ole enää voimassa ja on siirretty Arkistoon.

Bilanx Complete 200g -näyte (kissoille)

http://www.webropol.com/P.aspx?id=414360&cid=22544943

Tilaa ilmainen näyte Bilanx Complete 200g kissan täysravintoa. Samalla osallistut kahden hengen Lontoon matkan arvontaan.

Palkinto sisältää matkan Lontooseen majoituksineen ja liput The Lion King -musikaaliin Lyceum Theatreen. 1 näyte/talous. Arvontaan osallistuminen edellyttää vähintään 18 vuoden ikää. Kampanja voimassa 31.5.2010 asti.

Herkullinen BILANX Complete sisältää tärkeitä ravintoaineita, jotka antavat kissalle parhaan mahdollisen elämän ja hyvän olon. Ravinto auttaa pitämään ruoansulatuksen kunnossa ja turkin komeana ja terveenä. Sitä paitsi BILANX Complete vahvistaa kissan immuunisuojaa, joten se pysyy terveempänä.

BILANX Completea suositellaan täysikasvuisille kissoille, joilla ei ole ravitsemuksellisia erityistarpeita. BILANX Complete on poikkeuksellisen maistuvaa, jonka vuoksi sitä suositellaan myös nirsoille täysikasvuisille kissoille.

15 kommenttia
 1. Sanna at 12:58 pm

  Mukavan nopeasti saapuivat nämä kissanruuat, taisi noin viikko, pari mennä tilauksesta, tänään siis tulivat. Ja on ihan reilun kokoinen pakkauskin :)

 2. Njemac at 1:30 pm

  Juuh on kyllä erittäin muhkea pakkaus, luulin itsekkin, että olisi paljon pienempi. Riittää mukavasti kissalle ruokaa tuosta.
  Nopea toimitus oli.
  Saa nähdä miten kissalle sitten maistuupi nuo, kun on sen verran ranttu. :D

 3. Sanna at 3:26 pm

  Siskon kissat ainakin ahmimalla oikein söivät, kun lahjaksi annoin. Ja ovat nirsoja myös. Tätä Bilanxin Completea kyllä mainostetaankin erityisen maistuvaksi, ja että sopii nirsoillekin kissoille. Vaikea kyllä uskoa, että olisivat keksineet sen salaisen reseptin, josta kaikki kissat tykkäisivät, nuo kun osaavat olla niin miljoonalla tavalla nirsoja :D Söpöläiset.

 4. Njemac at 5:33 pm

  niin kissat on kyllä aikamoisia tapauksia :D
  Joskus ahmivat kaiken ja sitten joskus sitten niin nirsoilevat, että ei maistu mikään.

 5. janeski at 11:23 am

  Kyl kelpaa, oon ton tilannu jo pariin otteeseen :D Mikäs siinä ku tykkäävät lähettää ja kyl noil kiisuil kelpaa vaik vähä nirsoi ovatki luonteeltas :D

 6. admin Ylläpito at 2:04 pm

  Tässä on muuten varsin esimerkillinen/ihanteellinen ilmaistuote. Laadukas tuote joka ei ole pienimmästä päästä ja kaikille halukkaille riittää. Seuraus? Aika moni nappaa varmasti kaupasta mukaan tulevaisuudessa.

 7. jansku at 2:48 pm

  Kuukaus ainaki jo menny tilauksesta eikä vielläkäään oo tullu;((..toivottavasti se vielllä tulee…;o..kuinka kauan teillä muillla jotka on tilannu ni menny ???.)

 8. Njemac at 10:34 pm

  Kyllä ne ajan myötä varmasti tulevat. Ovat varmaan niin kysyttyä tavaraa, kun monet tilaavat. Voi olla tuhansia tilauksia. Niin ottaa heidän kukkarolle jonkin verran kuitenkin noiden ilmaisnäytteiden lähettely.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *