Huom. Tämä ilmaistuote ei ole enää voimassa ja on siirretty Arkistoon.

Lumme Sensitive -pyykinpesuaine

Lumme Sensitive -pyykinpesuaine

Lumme tarjosi aikanaan säilytyspullon pyykinpesua varten, mutta nyt vihdoin saa pulloon myös täytettä tämän ilmaisen pyykinpesuaineen myötä!

Lumme pyykinpesuaineet ovat ympäristömerkittyjä, fosfaatittomia, zeoliitittomia, ja väriaineettomia eivätkä sisällä optisia valkaisuaineita tai muita tarpeettomia lisäaineita. Nestemäiset Lumme pyykinpesuaineet ovat yhtä tehokkaita kuin pesupulverit ja jättävät vähemmän pesuainejäämiä pyykkiisi.

24 kommenttia
 1. Emmi at 4:16 pm

  Ei kannata omaa sähköpostiaan laittaa tilauslomakkeeseen. Laita joku humpuukiosoite. Tyhjäksi ei voi jättää koska on pakollinen tieto ja itse asiassa lainvastaisesti ivu PAKOTTAA klikkaamaan ruudun ”saa lähettää tietoa” jne koska ilman sitä tilaus ei mene eteenpäin.

 2. Heidi at 7:03 pm

  Kokeilenpa tuleeko. :) Heikko puoli, että lomakkeeseen oli pakko rastita lupa lähetellä sähköpostiin tietoja yms. Ei suostunut lähettämään vaan ilmoitti: Täytä kaikki kentät.

 3. hattis at 8:43 am

  Hei!
  Minulle tulivat nämä viime viikolla, kun laitoin heille palautetta ja kysyin, että millon ne lähettää ne niin ne sanoivat että siksi niitä (ei ainakaan minulle ole tullut) koska tiedot on saattanut mennä hukkaan ja pyysivät sitten minun yhteystiedot ja 5 pikkupussia pesuainetta tuli, eli kannattaa kysyä jos ei ole vielä tullut.

 4. Antti Ylläpito at 10:39 am

  @hattis: Kiitos kun tiedotit asiasta. Harmittavia tuollaiset kun tiedot eivät mene perille. Lisäsin käyttäjän kuvan pesuaineista joka oli ilmeisesti sinun lähettämä? Ihan mukava satsi.

 5. leena at 7:16 pm

  Et-lehden pyyhkeitä en ole saanut,siitä pyyhkeitä heille,muuten ilmaistuotteet lähes poikkeuksetta löytävät meille ja tilaan aina molempien nimellä(aviomies)niin tulee vielä tuplaten.Kiitos sivunpitäjälle.Oon myös tilannut eurooppalaisilta sivuilta(googlettakaa free samples).

 6. Antti Ylläpito at 10:25 am

  @leena: Kiva kuulla. Mites hyvin nuo ulkomaisten sivujen näytteet ovat löytäneet perille? Listasin näitä sivuille jonkin verran muutama vuosi sitten, mutta olivat kokemusten mukaan kovin epävarmoja. Listaan mielellään varmoja tänne sivuille, joten jos on tiedossa niin vinkkaathan. :)

 7. Ana at 10:27 pm

  Minä olen käyttänyt nk. roskapostia noille mainostuslinkeille eli postia jonka tein ja jota en ole sen jälkeen avannutkaan. Siinähän lähettelevät mainoksiaan.

 8. Haisuli at 8:41 pm

  Hei! Lummetta kyllä saatte,kukasitä tarvitsee,taitaa olla niitä ”harvoja,mitä näistä ”Ilmaistuotteista” saa.Paskalle,ei ainakaan tarvii haista!

 9. Akka at 8:54 pm

  Hyvä,että,Jotain”Köyhäinapua Saa”!!!Parempi tääkin.kun Haista Paskalle tai Pitäiskö haihta kuin ”Raharössit,joilla vaatteetkin jo HAISEE”rahalle”!Tilatkaa,Hyvät Ihmiset,kun saatte! Tätä,en muuten ole nähnyt missään myytävän,vai pitääköhän tätä jostain tilata?Tilatkaa täältä ainakin”näytepussi.parempi sekin,kuin ei mitään!Hyvää On ollut ja Meillä on ollut siihen tarvetta! Tietäis vaan,mistä tätä Hyvää Tuotetta Saa! Ostettais kyllä Heti,jos tietäis,missä tätämyydään! Kehutaan Tuttavillekin,Hyvä Firma,mikä tälläisiä yleensä antaa,TODELLA HYVÄ TUOTE!!!Pitää ottaa selvää,missä tätä Tuotetta myydään tai Saa,koska Pidämme Siitä Todella!!!

 10. minävaan at 3:32 pm

  Tässä linkki niin voit Akka laittaa postia, tiedustele paikkakuntasi jälleenmyyjiä :
  http://www.lumme.fi/yhteys
  Ps. Diakonia toimistolta saa tukea taloudelliseen tilanteeseen jos teillä ahdinkoa rahallisesti. Ja jutustelu on myös henkinen rikkaus. Tsemppiä teidän perheelle <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *