Huom. Tämä ilmaistuote ei ole enää voimassa ja on siirretty Arkistoon.

13 kommenttia
 1. Antti Ylläpito at 4:47 pm

  Axe tiedottaa: ”Applikaatiossa on huomattu virhe eivätkä tilausten osoitteet tallentuneet kunnolla. Vikaa korjataan ja applikaatio palaa myöhemmin tällä viikolla. Valitettavasti jo tilauksen tehneet joutuvat tekemään tilauksensa uudelleen, koska tietokanta tullaan tyhjentämään kokonaan. Pahoittelut kaikille!”

 2. Njemac at 6:35 pm

  Nyt se on poistettu kokonaan. Odotetaan muutama päivä tässä jos he tekevät uuden Facebook sovelluksen sinne, mistä voi päässä tilailemaan. :D heh
  itsempä en nytten tähän toiseen tilaus jaksoon kerennyt.

 3. leena at 6:57 pm

  tuli 2 pulloa head and shoulders-shampoota sekä Anna-lehti,myös kasvovoidenäytteitä tuli.puuropussit on tulleet,samoin koiran pedigree-näyte.

 4. tepu at 4:48 pm

  mulle eilen tuli head&shoulders shampoo miehille, hajin sen kotiin tullessa postista tänään. Naapurin isäntä oli menossa miestensaunaan kotiin tullessani, tuikkasin sen hänelle matkaan, me naiset menemme kuuelta saunaan. Meillä on tänään talon grilli-ilta, ensin on sauna miehille neljästä kuuteen ja sen jälkeen naisille kuudesta kahdeksaan.Hyvään tarpeeseen se shampoo tuli, monesti miehet unohtaa ottaa juuri shampoon ja hoitoaineen sekä saippuat matkaan saunareissulle joihin ei tule VAIMO mukaan :)

 5. Njemac at 8:10 pm

  Tepulle
  Niin ja varmastikkin kun miehet tulivat ulos Saunasta, niin haisivat vähän paremmalle kuin yleensä :D heh ja varmastikkin suihku tilaan jäi paljon parempi haju :D

  Leena:lla taisi kommentit mennä väärään paikkaan :)
  Mutta eihän se haittaa yhtikääs mitään.
  Hyvä, että sait koodit vähän legitisti. katsoa jos itse vielä kerkeän perjantaina ostamaan, kun taisi kyseiset pullot olla tarjouksessa viime viikolla.

 6. Njemac at 9:42 pm

  Käykääpä Katsomassa kaikki omat SÄHKÖPOSTINNE, millä ilmoititte tähän Axe hommeliin.

  Kun tulee viestiä, että sähköpostin saivat, mutta eivät osoitetta :D Että käykääpä uudestaan tilaamassa tämä kyseinen ilmais tuote.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *