Huom. Tämä ilmaistuote ei ole enää voimassa ja on siirretty Arkistoon.

Tuulilasi: Merkkien Merkki 2012 -kysely

Tuulilasi: Merkkien Merkki 2012 -kysely

Tuulilasilla on voimassa jälleen vuotuinen Merkkien Merkki -kysely johon vastaamalla saa palkkioksi ilmaisia lehtiä. Tutkimuslomakkeen kokonaan täyttäneet saavat valittavaksi joko Tuulilasi-lehden (2 numeroa), Apu-lehden (8 numeroa), Meidän Mökki -lehden (2 numeroa), Meidän Talo -lehden (2 numeroa) tai Urheilulehden (8 numeroa).

Suomen suurin autoilututkimus on nimeltään Merkkien Merkki. Siinä autojen käyttäjät kertovat tyytyväisyydestään omaan autoonsa ja merkin heille tarjoamiin palveluihin. Tutkimuksen tulokset julkistetaan myös mallisarjatasolla.

7 kommenttia
  1. tepu at 3:11 pm

    Tämmönenhän on hyvä tutkimus, saa palkkion, minä otin apulehdet. Voisin kyllä vastata muihinkin tälläisiin kyselyihin joista saa palkkion jos vain niitä jostain löytäisi.

  2. Jake at 9:16 am

    Viimeksi tuli avut kotiin jotka jaoin pois koska ei kiinnosta. Nyt jätän väliin kun ei mikään noista edelleenkään kiinnosta. Vastasin ihan kunnolla kysymyksiin käyttäen mielikuvitus autoa.

  3. Pijall at 2:50 pm

    oon 3 vuonna osallistunut tähän vaikka en edes autoa omista. lehdet on tullut aina. tänään tuli jo toinen urheilulehti postissa. vastaamiseen meni ehkä n. 15min.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *