Suuri Lämpöpumppukirja

Suuri Lämpöpumppukirja

Tilaa Suuri Lämpöpumppukirja ilmaiseksi. 80 sivua vastauksia kysymyksiin lämpöpumpuista, ideoita ja ajatuksia rahan säästämiseen sekä ympäristöystävällisiin valintoihin.

Lämpöpumpun hankinta on viisas päätös – taloudellinen, mukava ja ympäristöystävällinen lämmitystapa. Oikean lämpöpumpun valinnassa on otettava huomioon useita asioita. Kannattaako valita maalämpö? Vai ilma-vesilämpö? Mikä on tärkeää lämpimän veden tuottamisen kannalta? Mitä tarkoittavat sellaiset termit kuin COP ja vuosihyötysuhde? Mikä niiden ero on? Miksi eri tuotteiden ja mallien hintaero on niin suuri? Millaisia vaatimuksia jälleenmyyjälle on asetettava? Ja niin edelleen. Tästä kirjasta löydät kaiken tarpeellisen tiedon, jota tarvitset ennen lämpöpumpun hankintaa.

3 kommenttia
  1. Njemac at 10:16 pm

    Tänään tuli tämä. Tuossa taidan lukaissa huomenna tämän ja katsoa jos sitä jotenkin viisastuisi näissäkin lämpöpumpuissa. Kun on aika suosittua kuulemma olla tuommoinen Lämpöpumppu asunnossa..

  2. Heidi at 11:37 am

    En muistanut laittaa kommenttia, mutta tuli nopeasti ja meni yhtä nopeasti kaverilleni, joka oli kiinnostunut. Oli todella hyvä juttu!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *