Huom. Tämä ilmaistuote ei ole enää voimassa ja on siirretty Arkistoon.

Maailman Historia -lehti (2 numeroa)

Maailman Historia -lehti (2 numeroa)

Tilaa Maailman Historia -lehti määräaikaisena tilauksena joka kattaa 2 ilmaista lehteä. Tilaus ei jatku automaattisesti kestona eli tätä tilausta ei tarvitse erikseen peruuttaa.

Maailman Historia on lehti sinulle, joka on kiinnostunut mielenkiintoisista ihmisistä ja dramaattisista tapahtumista. Lehti sisältää kaiken antiikista 1900-luvulle: merkkitapahtumat, keksinnöt ja ihmiset, jotka ovat mullistaneet maailman sekä arkipäivämme. Menneisyyden kertomukset ja uusimmat tutkimustulokset esitetään viihdyttävässä ja kansantajuisessa muodossa.

16 kommenttia
 1. Lehtikuningas.fi at 2:25 pm

  Hei kaikki!

  Hienoa, että tämä erityistarjous on löytänyt Maailman historia-lehdestä kiinnostuneet lukijat.

  Lehtikuningas.fi:llä ei ole puhelinmyyntiä lainkaan, olemme lehtitarjousten jälleenmyyjä ainoastaan internetissä.

  Toivotamme kaikille lukijoille aurinkoista kesän odotusta!

  Lehtikuningas.fi – tiimi

 2. Mia at 11:17 pm

  Kiitos Lehtikuninkaalle lisätiedoista. Eipä saa lehteä enää… Tarjouksenne voisivat olla voimassa kauemminkin kuin vain muutaman päivän!

 3. Laura at 2:25 pm

  Sain ruotsista asti kirjeen jossa lukee ”Laura (Sukunimeni) on tilannut sinulle Maailman historia -lehden. Tilauksesi alkaa numerosta 05/2013 ja saapuu postilaatikkoosi 2013-05-21.”

 4. tepu at 8:04 pm

  Minulle tuli tänään samanlainen kirje postissa, olen kuulemma tilannut itselleni maailman historia lehden lahjaksi vaikka tilasin näytenumeron. Jännä nähdä tuleeko laskua ilmaistilauksesta joka yllättäen muuttui lahjatilaukseksi.

 5. mille at 8:11 am

  Mullekin tuli samanlainen kirje. Pitääkö tuo Maailman historia -lehti perua? Sähköpostitse voi kai perua? Eihän tuon pitänyt olla mikään varsinainen tilaus tai kestotilaus. Mitä ihmettä! Ihan säikähdin tuota ”vahvistuskirjettä”! Mihin olenkaan lusikkani pistänyt… Laitoin emailia osoitteeseen, joka oli tuossa ilmoituskirjeessä. Outoa…

 6. Antti Ylläpito at 11:41 am

  Muistelisin, että alkuperäisessä Lehtikuninkaan tilaussivulla oli teksti tyyliin ”Tilaa lahja ystävällesi”. Tämän perusteella kirjeiden sisältö on ihan odotettua.

  Vielä erikseen tarkastin, että tätä ilmaistarjousta ei tarvitse erikseen peruuttaa. Eli ottakaahan rennosti ja nauttikaa ilmaisista lehdistä. :)

 7. Tilaaja at 10:26 am

  Tänään tuli todella hämäävästi 15 euron lasku. Ensin jo pelästyin että pitää maksaa tuo, mutta olikin ”tarjous”, laskun maksamalla saa seuraavat 5 nroa.
  Tosi hämäävä juttu, tässä varmaan muutama meneekin vipuun ja maksaa.

 8. Lehtikuningas.fi at 4:44 pm

  Hei kaikki!

  Saamme tarjoukset suoraan lehtien kustantajilta, joten emme voi vaikuttaa lehtien hintaan/ tarjouksien kestoon. Tarjouskauden jälkeen kustantaja lähettää yleensä uuden tarjouksen jatkosta, jota ei ole tietenkään pakko hyväksyä. Jos joku asia askarruttaa mieltä, asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin mielellään!

  Mukavaa alkuviikkoa kaikille!

  Lehtikuningas.fi – tiimi

 9. Helena at 7:10 am

  Minulle kans tuli tuo 15 euron ”Tarjouslasku” jota en aio maksaa, koska ei ole aikaa lukea lehtiä. ENkä ole tilannut muuta kuin näytenumeron.

  Kuitenkin uusi lehti tuli eilen, vaikka tässä tarjousessa luki että ”tilauksesi päättyy 2013-06-25”.

  Nyt kun en muista olenko tilannut 1 vai 2 ilmaisen numeron näytetilauksen. Mut nyt olen 2 lehteä saanut ja jäänpä mielenkiinnolla odottelemaan lähettävätkö vielä lisää, mutta en ole tilannut muuta kuin näytenumeron enkä maksanut laskua enkä maksa!!!

  Kirjoitan vielä asiakaspalveluunkin, jospa sitten lehtien ja tarjouslaskujen tulo jo lakkaisi.

 10. Njemac at 11:53 am

  Niin kaksi lehteähän sieltä piti tulla.
  Sitten jos tulee tämä kolmas lehti, niin sitten voit alkaa heille viestiä lähettelemään, että en ole halukas ollut tilaamaan lehteä.

  Laskun voi vaikka polttaa :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *