Huom. Tämä ilmaistuote ei ole enää voimassa ja on siirretty Arkistoon.

Libero Night Comfort Vaippa

Libero Night Comfort Vaippa

Kokeile Libero Night Comfort housuvaippoja ilmaiseksi! Kokoja on kaksi: Medium (20–37 kg) ja Large (35–60 kg).

Libero Night Comfort on huomaamaton ja todella imukykyinen housuvaippa vanhemmille lapsille, joiden ongelmana on yökastelu.

20 kommenttia
 1. taavehti at 10:22 pm

  Miten nuo tulee perille? itse miettinyt tilaamista mutta hermostun aina että tulevatko näkyvässä paketissa (olisiko vähän noloa jos vanhemmat huomaisivat..)

 2. Njemac at 7:18 am

  Ei ollut näkyvässä paketissa. Oli semmoinen mukava iso kirje kuori. Tietenkin siinä luki tuo libero siellä ylhäällä muistaakseni ja on pehmeä paketti. :D

 3. Njemac at 1:53 pm

  itsellä tuli ihan postilaatikkoon, että ei tarvinnut hakea Postista.
  Eihän se niin haittaa vaikka tulee tämmöisiä vaippoja postilaatikkoon.
  Kun ne kuitenkin kyselee, että mitä olet saanut. :D
  Sanot ihan vitsillä, että tilasin vasitella tämmöisiä vaippoja. Kun haluan nähdä minkälaisia ne oikein on.

 4. ----- at 6:40 pm

  Tilauksesta ku odotat about kuukauden ni pitäs tulla. Saat postilaatikkoos 2 vaippaa isossa valkosessa kirjekuoressa. Kuoressa on kyl Liberon logo sekä kuva äidistä ja vauvasta.

  PS. Jos ehit kotii ennen vanhempias sinä päivänä ku ne tulee, ni ei mittä huolta. Piilota ne vaik jonkun kaapin taakse ja jos vanhempas kyselee ni valehtele et ne on sun yhen kaverin ja että se pyys sua säilyttään niit.

 5. ----- at 6:46 pm

  Jos jotakuta kiinnostaa ni aion tehä vaipasta videon YouTubeen. Minut löytää käyttäjätunnuksella TheDiaperSlave ja video tulee kulkee nimellä Libero Night Comfort sample (eli tosin teen sen enkuks). Video tulossa lauantaina 18.12.2010.

 6. äiskä at 12:40 am

  Kampanja näyttää päättyneen ja olisin tilannut lapselleni. Tästä puuttuu raportti linkki että tuo kampanja ei ole enää voimassa.

 7. Antti Ylläpito at 2:51 am

  @äiskä: Kiitos kun raportoit kampanjan loppuneen. Tämä on ollut vuosikausia voimassa, mutta Libero on nyt uudistanut sivujaan eikä näytettä saa enää tilattua. Näytteet pitää tilata nykyään puhelimen kautta:

  ”Kokeile Libero Night Comfort housuvaippoja ilmaiseksi! Kokoja on kaksi: Medium (20–37 kg) ja Large (35–60 kg). Tilaa näytteet ottamalla yhteyttä kuluttajapalveluun (arkisin 9-11, 0203 03002).”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *