Huom. Tämä ilmaistuote ei ole enää voimassa ja on siirretty Arkistoon.

Marianne-karkkipussi

Marianne-karkkipussi

Posti jakaa nyt Marianne-pusseja (375g, Mix tai tavallinen) onnekkaille luukun avaajille. Kyseessä on periaatteessa sama kampanja kuin pitkään auki ollut Marabou suklaalevy. Kampanja on voimassa 2.8.–18.8.2013.

Marianne Mix on sekoitus alkuperäistä punavalkoraidallista Marianne-maitosuklaata, sinivalkoista Marianne-toffeeta ja keltaraidallista Marianne-appelsiinia.

Pakettiautomaatti on uusi helppo tapa lähettää ja vastaanottaa paketteja. Lue lisää Postin pakettiautomaatista

13 kommenttia
 1. ErkkiMerkki at 8:17 am

  Demie: Kyllä, olen saanut sekä tämän että useamman muunkin Itellan makeispalkinnon….

  Tämä on itseasiassa yksi parhaimpia ilmaistavarakampanjoita koskaan! Laskin tuossa nopeasti, että olen tähän mennessä kerännyt tämän vuoden aikana (ensimmäinen Marianne-kampanja oli jo talvella, alkuvuodesta 2013) kolme Marianne-palkintoa (joista viimeisin tuli tästä nyt aukiolevasta kampanjasta ja kasi silloin ensimmäisellä kierroksella) sekä ainakin kuusi tai seitsemän Marabou Mint -palkintoa.

  Ja kaikki nämä siis täysin sääntöjen mukaan, ilman kikkailua, varsin vähällä vaivalla ja vain kahdella puhelinnumerolla (oma ja vaimon).

  Sinulle vinkinksi: käsittääkseni systeemi arpoo jokaiseen automaattiin tietyn määrän palkintoja päivän aikana. Sillä ei ole mitään merkitystä, montako luukkua aukaisee tai mitä luukkuja aukaisee – sitä vain joko voittaa k.o. automaatista tai ei voita. Ja kannattaa yrittää pitkin päivää, itse olen saanut kaikki voitot n.s. virastoaikaan… :-)

 2. Hitto at 4:45 pm

  Voittoa ei tullut omasta kaupungista ei sitten millään, sitten kokeilin kokkolaa ja heti tuli, mutten kyllä lähde satojen kilsojen päästä kokkolaan asti noutamaan yhtä karkkipussia.

 3. demie at 9:46 am

  Hahaa, joo, nyt tuli minullekin ekan kerran, mutta VÄÄRÄ kaupunki :D Ja liian kaukana… mitä niille karkeille tapahtuu, jos ei nouda sieltä automaatista? Tuleeko ”palautusmaksua”? Hehheh.

 4. Mia at 2:37 pm

  Itsekin voitin palkinnon jo viime viikolla, mutta ei ole vieläkään tullut luvattua koodia tekstarina.. Säännöissä lukee muistaakseni, että n. 2-3 päivässä lähtetään.

 5. demie at 6:52 pm

  Jes! Kyllä näköjään kun kokeilee pitkin päivää, niin voittaa :) Nyt on sekä mariannet että suklaa saatu omasta kaupungista, toivottavasti nyt vaan tulee tekstiviestikoodit perille!

 6. Pirre at 3:30 pm

  Voitto tuli Hyvinkään Citymarketiin, mutta väärä kaupunki. Jos joku Hyvinkäällä asuva halua karkkia niin lokerokoodi on 893859.Viimeinen noutopäivä on 27.08.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *