Huom. Tämä ilmaistuote ei ole enää voimassa ja on siirretty Arkistoon.

EFI SuperSoft -sukat (1 pari)

http://www.efishop.fi/product.cfm?path=1,7,37

Tilaa 1 pari Super Soft-sukkia ilman eri maksua. EFI maksaa myös posti- ja toimituskulut. Huom. Sinulla ei ole ostovelvollisuutta, mutta pääset kestotilaajaksemme. Mikäli et halua jatkaa tuotteen kestotilaajana, sinun on ilmoitettava siitä 2 viikon sisällä näytteen vastaanottamisesta.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kokeilla aivan uuden tyyppisiä sukkia Italiasta. Suunniteltu sinulle, joka haluat tavanomaista parempaa laatua:

• Pysyvät ylhäällä kiristämättä
• Pehmeät ja miellyttävät
• Erityisesti Sinulle, joka kärsit huonosta jalkojen verenkierrosta
• Muodikkaat
• Pitävät jalkasi miellyttävän lämpiminä
• Pehmennetyt ja vahvistetut pohjalliset

10 kommenttia
 1. Ida at 12:14 pm

  Tilasin ja ei kai tuu makuja jos peruu? Niin ne sano ett ne sukat tulee noin 2 viikon kuluttua, eikä antanu jäsennumeroa… Alkaako jäsenyyteni nyt tai it kun sukat tulee?

 2. Antti Ylläpito at 12:54 am

  EFIn sivuilta: ”Sinulla ei ole ostovelvollisuutta, mutta pääset kestotilaajaksemme. Mikäli et halua jatkaa tuotteen kestotilaajana, sinun on ilmoitettava siitä 2 viikon sisällä näytteen vastaanottamisesta.”

 3. Heidi at 10:46 am

  Mulle on tullut vuosia noita sukkia ja tykkään tosi paljon. Sen saa laittaa silleen, että tulee vain silloin kun itse tarvitsee eli käytännössä noin 1-2 krt/vuosi. Ne on ihania kun alkaa tulla kylmät ilmat. =)

 4. Aaasu at 2:23 pm

  Ennen oli maksuton ja ei tullu postareita mukaan.Nykyään näköjään tulee.Mut periaatteessa eihän toi 4,90 ole iso summa maksaa,mut ite en tilais ku saan sukkia halvalla tutulta ku työskentelee Sidoksella

 5. niilo irjala at 11:24 pm

  kysymys:minulle tuli puhelu aamulla 4.2.-15 jossa kaupattiin sukkia ja mainoksena myös omega3:sta (jota en halunnut). tekeekö firmanne tänä aikana näin mainosta vai oliko se joku muu.pyytäisin mielenrauhani takia pikaista vastausta.

 6. nainen84 at 11:42 pm

  Tämän sivun ylläpitäjä ei kysymykseen voi vastata. Klikkaa (ylhäällä) sukka firman linkkiä ja tarkasta sieltä yht.tiedot. ota heihin yhteys. Tämmöinen vinkvink :-)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *