Huom. Tämä ilmaistuote ei ole enää voimassa ja on siirretty Arkistoon.

Eukanuba-koiranruoka

http://www.eukanuba.fi/puppy-kit

Rekisteröidy nyt ja saat kupongin, jolla saat ilmaisen kokeilupakkauksen ja hyödyllisiä pennunhoito-ohjeita! Ilmaisen kokeilupakkauksen avulla näet, miten Eukanuban koiranruoka vaikuttaa pentusi hyvinvointiin.

Käytämme ensisijaisena proteiininlähteenä kanaa emmekä kasviproteiinia. Uskomme, että luonto tarkoitti koirien ruokavalion tällaiseksi.

17 kommenttia
 1. Julia at 11:45 pm

  Ei tule minkäänlaisia postikuluja ja saapuu yllättävän nopeasti. Itselläni meni vain 1-2 vko saapumiseen ja sai 3kg säkin Eukanuban pennun ruokaa. Maksoi kaupassa 26 euroa että kannattaa tilata. Ja pentukirjakin oli erinomainen. :)
  Suosittelen!

 2. Julia at 9:42 pm

  Juu-u, postissa sai sen pentuoppaan sekä kupongin, jolla pystyi käydä lunastamassa 3kg säkin Eukanuban penturuokaa isoille tai pienille pennuille jostain jälleenmyyjältä, itse hain Petpostista. Varmaan on muitakin. :–)

 3. Aaasu at 12:35 pm

  Minä en suosittele.Tuli kyllä kuponki,mutta paikka missä yritin lunastaa oli niin…kassa vittuili,sanoi ettei anna ja että kyllä mulla on varmaan rahaakin ostaa se,mutta oon muka niin ahne…ei siis suostunut antaan.Revin kupongin myyjän silmien edessä ja häivyin..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *