Metsätrans-lehti

Metsätrans-lehti

Tilaa ilmainen Metsätrans lehden näytenumero.

Metsätrans-lehden tarkoituksena on kertoa puunkäsittelyyn ja kuljetuksiin liittyvistä asioista kannolta tehtaalle. Lehdessä käsitellään mm. alan lainsäädäntöä, liikennettä, alan uutistapahtumia, tuoteuutuuksia sekä alan yleiseen kehitykseen vaikuttavia asioita.

7 kommenttia
 1. admin Ylläpito at 2:17 pm

  Seppo: Millä tavalla linkki on luvaton? Saanen kysyä miten toimitte jos alan ammattilaiset löytävät linkin tätä kautta ja päättävät haluta tutustua lehteen? Odotan vastaustanne.

 2. Jarmo at 1:40 am

  Heh, vai luvaton linkki. Lehtimies yrittää rajoittaa sananvapautta? Ilmaista mainostahan tämä on ja yleensä tuotteita pyritään saattamaan ihmisten tietoisuuteen ennemmin kuin kieltämään tuotteiden tai julkaisun esille tuonti.

 3. Sanna at 2:55 am

  Hah hah, tämähän on ihan hulvaton juttu, en ollutkaan ennen lukenut tätä kommentointia :D Siis kuka voi edustaa firmaansa näin epäedullisessa valossa? Onko tämäntyyppisiä yhteydenottoja tullut enemmänkin?

 4. admin Ylläpito at 3:57 am

  Kyllä tämä on ollut ihan uniikkitapaus. :) Sepon kanssa tästä asiasta ’keskusteltiin’ hieman pidemmän kaavan kautta aikoinaan mailin välityksellä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *