Huom. Tämä ilmaistuote ei ole enää voimassa ja on siirretty Arkistoon.

Pilttipiiri-kerhon edut

http://pilttipiiri.fi/pilttipiiri/liity-pilttipiiriin/

Pilttipiiri on maksuton, pienten lasten vanhempien oma kerho. Kerho on tarkoitettu vanhemmille, joiden lapsi on 4 – 36 kk:n ikäinen. Jäsenetuna saat kotiisi 4 kertaa vuodessa ilmestyvän Pilttipiiri-lehden sekä liittymislahjaksi ruokailualustan. Ensimmäisen lehden ja tervetuloa-paketin saat, kun lapsesi on vähintään 4 kuukauden ikäinen. Jäsenyytesi ja lehtitilauksesi päättyvät automaattisesti, kun lapsesi täyttää 3 vuotta.

Pilttipiiri on maksuton alle 3-vuotiaiden lasten vanhempien oma kerho. Pilttipiiri jakaa tietoa, ottaa vastaan Piltteihin liittyviä ehdotuksia ja palautetta sekä antaa vanhemmille ruokailuun, leikkiin, liikuntaan ja vaikkapa askarteluun liittyviä vinkkejä. PILTTI on apunasi muuallakin kuin ruokapöydässä.

Jäsenetuna saat kotiisi veloituksetta neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Pilttipiiri-lehden, jossa on mielenkiintoista asiaa lasten kehityksestä, ravitsemuksesta ja muista lapsiperheen arkeen liittyvistä asioista. Lehden artikkelit perustuvat asiantuntijoiden haastatteluihin, ja myös Piltin lastenruokaneuvottelukunnan jäsenet tarkastavat lehtemme artikkelit. Ensimmäinen lehti saapuu, kun lapsesi on vähintään neljän kuukauden ikäinen.

Lisäksi kaikki uudet Pilttipiiriläiset saavat erityisen ruokailualustan liittymislahjaksi. Liittymislahja postitetaan Sinulle n. kuukauden kuluttua liittymisestäsi.

3 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *