Huom. Tämä ilmaistuote ei ole enää voimassa ja on siirretty Arkistoon.

Vapaavalintainen A-lehti

Vapaavalintainen A-lehti

A-lehdet tarjoaa ilmaisen näytelehden. Valittavana on Trendi, Kotivinkki, Urheilu- tai Tuulilasi-lehti.

Trendi on shoppailijan paras ystävä ja ajattelevan naisen elämänkumppani. Trendissä on upeaa muotia ja kauneutta sekä parhaat tyyli- ja ostosvinkit – mutta myös viisaita lukujuttuja suhteista, työstä ja terveydestä sekä inspiroivia sisustus- ja ruokavinkkejä.

Kotivinkki on kodin ja perheen lehti, joka helpottaa arjen sujumista. Kotivinkki inspiroi, viihdyttää ja antaa uutta ajateltavaa. Kotivinkin keskeiset aihepiirit ovat ruoka, sisustus, tee itse -ohjeet, terveys ja hyvinvointi, kauneus ja muoti sekä kiinnostavat ja ajankohtaiset lukujutut.

Urheilulehti on suomalaisen urheilun keskustelunjohtaja ja ykköspuheenaihe. Urheilulehden journalistisena kulmakivenä on vahva näkemyksellisyys ja syvällinen urheilun asiantuntemus.

Tuulilasi on autoilun ehdoton auktoriteetti: armoton mutta rehellinen. Tuulilasin sisällön ydintä ovat uudet autot. Faktan lisäksi lehti maustetaan vetävillä jutuilla, räväköillä otsikoilla ja

7 kommenttia
  1. demie at 9:13 am

    Tuskinpa vaikuttaa asiaan… tuli ainakin ihan normaalisti tilausvahvistus näytenumerosta eikä kyselty onko joku Koo clubin jäsen vai ei…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *