Huom. Tämä ilmaistuote ei ole enää voimassa ja on siirretty Arkistoon.

Reissumies Sininen Lenkki -eväsleipä

Reissumies Sininen Lenkki -eväsleipä

Fazer jakaa päivittäin 100 kpl Ärräkoodia, jolla voi noutaa R-kioskilta Reissumies Eväsleipä Sininen lenkki -leivän. Tämän päivän satsi on jo mennyt, mutta jos reissumies maistuu niin kannattaa olla tyrkyllä heti puolenyön jälkeen kun uusia näytteitä on jaossa.

Uusi Reissumies Eväsleipä Sininen lenkki yhdistää legendaarisen kaksikon yhteen näppärään pakkaukseen. Suomessa valmistettu Reissumies Eväsleipä sisältää aitoa HK Sininen lenkkimakkaraa viipaleina, kermaista Edam-juustoa sekä herkullista sinappimajoneesia. Löydät uutuuden esim. R-kioskeista kautta maan.

1 kommentti
  1. Antti Ylläpito at 12:36 pm

    Kampanjassa on ilmennyt ongelmia ja se on päättynyt ennen aikojaan:

    ”Reissumiehen Ärräkoodi-kampanja ei ole onnistunut suunnitelmien mukaan. Sekä Reissumies että R-kioski pahoittelevat tapahtunutta. Koska emme ole saaneet Reissumies Eväsleipien toimituksia täysin toimimaan ja tuotteita ei ole löytynyt jokaiselta R-kioskilta, olemme päättäneet keskeyttää kampanjan. Pyydämme kaikkia kampanjassa voittaneita laittamaan Reissumiehelle yksityisviestin voittokoodilla varustettuna, jotta voimme toimittaa hyvityksen.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *