Huom. Tämä ilmaistuote ei ole enää voimassa ja on siirretty Arkistoon.

Roberts Marjajuoma (2 kpl)

Roberts Marjajuoma (2 kpl)

Postin kampanjat jatkuvat. Tällä kertaa onnekkaimmat lahjaluukun avaajat saavat valitsemaan pakettiautomaattiin kaksi Roberts Marjajuomaa: mansikka-vadelman 200g ja mustikka-vadelman 200g. Kampanja-aika on 16.9.–29.9.2013 ja palkintoja jaetaan yhteensä 20 000 kpl, 65 kpl per pakettiautomaatti.

Täysin kasviperäinen, kotimainen Marjajuoma on ravitseva proteiinin, C-vitamiinin ja kuidun lähde. Smoothie-tyyppinen välipalajuoma sisältää 50 % kokonaisena jauhettua marjaa ja hedelmää. Tuote on maidoton, laktoositon ja gluteeniton ja säilyy avaamattomana huoneenlämmössä.

Pakettiautomaatti on uusi helppo tapa lähettää ja vastaanottaa paketteja. Lue lisää Postin pakettiautomaatista

40 kommenttia
 1. Iitu at 9:28 am

  Eilen illalla käytiin hakemassa kaks pakettia, toinen miehelle ja toinen avomiehelle, yhden join enkä tykännyt mutta miehen mielestä oli parasta :D kävi aamulla vielä töihin erikseen ostamassa. Mutta nyt on mahatauti niin ei kai tää ny noista johdu xD

 2. Njemac at 1:13 pm

  Itse täytyy kyllä paljastaa, että en ole saanut yhtikääs mitään :D
  Te olette vienyt minun Purkit!! :D arggggg!! :D

  edit.. Eiku nyt sainkin ensimmäistä kertaa.. :D Jipii!. siellä olikin vielä jäljellä ainakin yksi kappale minulle

 3. Iiris at 3:09 pm

  Eilen käytiin hakemassa ja aivan hirveän makuisia: makeita ja jauhomaisia, ei ainakaan mitään raikasta :D Mutta tulihan ne juotua kuitenkin, hyvät proteiinit niistä saa. Mutta mieluummin syön purkin rahkaa paljaaltaan kuin juon tommosen litkun, jos vaan valita saa.

 4. Marjo at 11:51 am

  Oon varmaan ainaki viikko sitten ”voittanut” noita marjajuomia, mutta vieläkään ei oo tullut tietoo, että olis haettavissa :-( Kestiks teillä muilla kauan?

 5. Mia at 4:30 pm

  Mäkin voitin. Avasin paketin just äsken ja oli muuten mielenkiintoisesti pakattu! Paljon teippiä! Piti oikein saksien kanssa askarrella auki…

 6. Mia at 11:48 am

  Nyt kun pääsin kylmää marjajuomaa maistamaan, niin täytyy sanoa, että olette oikeassa! Se on aivan kamalaa! Kuka tällaista oikeasti juo huvikseen?

 7. eikäää at 8:36 am

  Vpitin tuossa melkein kolme viikkoa sitten eikä ole mitään kuulunut :l aika ikävää että vain osa voittajista saa palkinnon.

 8. demie at 11:52 am

  Onko mahdollista, että olette laittaneet numeronne väärin? Koska muuten tuntuu oudolta, kun itselle ja tutuille on tullut joka kerta viestit perille…

 9. Ärsyyntynyt at 8:42 am

  Minua henk. koht ottaa päähän nämä massatilailijat. Eräällä toisella sivustolla juntit hehkuttaa kuinka on tilannu ties kuinka monta pakettia ja ite eivät käytä vaan heittävät roskiin!!!!!! Voisivat mennä itteesä tuommoset ja miettiä, että ne on niiltä pois jotka oikeasti haluaisivat kokeilla kyseisiä tuotteita. Kohta ei varmana saa mistään mitään näytteitä, kun jengi on niin ahnetta.

 10. Antti Ylläpito at 11:51 am

  @Ärsyyntynyt: Ei kannata ottaa niin tosissaan näitä huutelijoita. Tuo on nimittäin jo aika yleinen vitsi, että kerrotaan tilanneen monta kappaletta ja kaikki lensivät suoraan roskiin. Puhdasta propagandaa jolla pyritään ärsyttämään oikeita tilaajia ja niitä ketkä jäivät ilman.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *