Huom. Tämä ilmaistuote ei ole enää voimassa ja on siirretty Arkistoon.

Hifimaailma-lehti [FB]

Hifimaailma-lehti [FB]

HifiStudiolla on Facebook-sivuillaan Hifipotti-peli josta voi voittaa Hifimaailma-lehden, Denon-kuulokkeet tai Genelec-kaiuttimet. Pikkulinnut kertoivat, että Hifimaailma-lehti tulee käytännössä kaikille ja allekirjoittanutkin sen sai palkkioksi. Käy siis pyöräyttämässä itsellesi ilmainen lehti tai jos onni on mukana niin jotain vielä parempaa! Palkinnon Hifimaailma-lehti (numero 10) ilmestyy 30.11.

Hifimaailma-lehti kertoo laadukkaasta äänen- ja kuvantoistosta, esittelee uusimmat tuotteet, kertoo uusimmat uutiset, testaa ja kokeilee, vertailee, raportoi, opastaa ja neuvoo. Asiaa niin kaksikanavahifistä kuin kotiteattereistakin. Laadukkaista peruslaitteista aina highend-tasoon saakka.

HifiStudio on laadukkaiden kuvan- ja äänentoistolaiteratkaisujen myyntiin erikoistunut yritys, joka palvelee yksityishenkilöitä ja yrityksiä Helsingissä, Oulussa, Tampereella ja Turussa myymälöissä, sekä kaikkialla Suomessa verkkokaupassa. Laajaan valikoimaamme kuuluvat hifi- ja kotiteatterilaitteet, kuvatuotteet (televisiot ja videotykit), kaiuttimet, monihuonelaitteet, yritysten AV-järjestelmät, sekä suunnittelu- ja asennuspalvelu.

1 kommentti
  1. Pingback: Hifimaailma-lehti | Ilmaistavaraa.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *