Ongelmia sähköpostilistan kanssa

Ongelmia sähköpostilistan kanssa

Viime aikoina on ollut ongelmia Ilmaistavaraa uutiskirjeen kanssa, joka lähettää päivittäin tiedon uusista ilmaistuotteista. Parit viime kerrat uutiskirje ei lähtenyt aikataulun mukaisesti ja eilen ei ollenkaan (tai tulee myöhässä ehkäpä tänään). Tämä on harmittavaa niitä satoja kohtaan jotka ovat uutiskirjeen avulla pysyneet ajan tasalla uusista ilmaistuotteista. Kuten tiedätte ilmaistavarat loppuvat joskus alta aikayksilön joten nopea tiedonkulku on ehdotonta.

Ylös ja eteenpäin

Uutiskirjeet toimitetaan Googlen Feedburner palvelun kautta. Palvelu on toiminut hyvin vaikka Google hiljattain lakkauttikin tukemasta palvelua. Nyt näyttäisi ongelmia kuitenkin ilmenevän sen verran usein, että lienee aika vaihtaa palvelua. Sitä ennen suosittelen käymään Ilmaistavaraa-sivustolla päivittäin kurkkaamassa (ellei se jo kuulu hyviin tapoihisi) tai tulemaan Facebook-ryhmän faniksi.

Päivitys 29.4.2013

2 kommenttia
  1. Antti Ylläpito at 6:49 am

    Vika ei (tällä kertaa) ollutkaan Googlen Feedburner palvelussa vaan eräs ilmaistavaran postaus teki WordPressin RSS-syötteestä viallisen. Vika on nyt korjattu ja sähköposti näytti kulkivan taas normaalisti. Tällä hetkellä pysytään siis vielä Feedburnerissa, mutta palvelun vaihto täytyy varmasti tehdä jossain kohtaa tulevaisuudessa. Onko kenelläkään antaa suositusta vaihtoehtoisesta palvelusta?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *