Huom. Tämä ilmaistuote ei ole enää voimassa ja on siirretty Arkistoon.

Mikrobitti-lehti

Mikrobitti-lehtihttp://www.asiakaspalvelu.sanomamagazines.fi/tarjous/tarjous.asp?tarnro…

Tilaa Mikrobitti-lehden ilmainen näytenumero.

MikroBitti on maan ylivoimaisesti suosituin ja suurin uusimman tekniikan lehti. MikroBitti on tekniikasta nauttivan hyödyllinen ja viihdyttävä paketti tietotekniikan ja viihde-elektroniikan käyttöön ja hankintaan. Lehden keskeisenä sisältönä ovat luotettavat testit ja vertailut ajankohtaisista tuotteista, vinkit ja ohjeet tekniikan hyödyntämiseen sekä uusien tekniikoiden ja tuotteiden esittelyt. MikroBitti tarjoaa runsaasti hyötytietoa mm. tietokoneista, oheislaitteista, televisioista, kotiteattereista, kameroista ja kännyköistä. Lisäksi monipuolinen viihdeosuus, jossa aiheina pelaaminen, elokuvat ja musiikki. MikroBitti tarjoaa tilaajille myös joukon sähköisiä tilaajaetuja; sähköpostin, kotisivutilaa, digilehdet sekä vuosittaisen Huvi- ja Hyöty -dvd:n.

6 kommenttia
  • admin Ylläpito at 2:47 am

   Kyllä linkit toimivat. Olet mitä ilmeisemmin klikannut suoraan sähköpostiisi tulleesta mailista, jossa pitkät linkit välillä katkeavat. Käytä näiltä sivuilta löytyvää linkkiä, joka on varmasti toimiva (ellei ole mennyt vanhaksi).

 1. Pertti Temonen at 9:26 am

  Koska linkkinne ja puhelinpalvelunne eivät toimi perun jäsenyyteni koskien Soft Top-sukkien tiausta.Asiakasnumeroni(linkkinne sanoo sen olevan väärä?)on 208575-.Vitosta vvivan jälkeen ei hyväksytä.Sukat,jotka tänään sain ova kesää ajatellen liian paksut.Minulle ei jatkossa tarvitse teidän puolelta lähettää edes mainoksianne.

 2. Tintteli at 12:30 pm

  Aika outoa ku ihmiset yhä edelleen niin väistämättä luulee tai käsittää väärin et tämä sivusto on se josta tilauksia tehään tai perutaan, voi voi XoD ! Siis tää sivusto toimii vaan ”välikätenä” haluamillenne sivuille.

 3. Tintteli at 12:36 pm

  Soft Top-sukkia koskevat linkit toimii kyllä. Ja sinne voi soittaakin ja sitä kautta perua. Pitääks viä rautalangasta vääntää… :o)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *