Huom. Tämä ilmaistuote ei ole enää voimassa ja on siirretty Arkistoon.

Turva-avaimenperä

Sulkuturvahttp://giveaway.sulkuturva.fi/td/avaimenpera/

Tilaa kotiisi ilmainen turva-avaimenperä.

Yksilöity tunnistenumerolla merkitty Sulkuturva-avaimenperä suojaa avaimesi. Sulkuturvan avaimenperä parantaa huomattavasti mahdollisuuksia saada kadonnut avainnippu takaisin.

Avaimenperän avulla jopa yhdeksän henkilöä kymmenestä saa kadotetut avaimensa takaisin. Sulkuturva maksaa löytäjälle löytöpalkkion! Sulkuturvan ympärivuorokautinen päivystysnumero palvelee ympäri vuorokauden avaintesi löytäjää varten ja avaimet palautetaan omistajalle kirjattuna kirjeenä.

Kuinka ilmainen turva-avaimenperä toimii?

1. Tilauksesi jälkeen saat kotiin ilmaisen turva-avaimenperän.
2. Kiinnität turva-avaimenperän avaimiisi.
3. Jos avaimesi hukkuvat tai ne varastetaan Sulkuturva tai poliisi huolehtii, että avaimet palautuvat sinulle. Avainten löytäjä saa meiltä löytöpalkkion.

27 kommenttia
 1. outi at 4:21 pm

  Minulle soitettiin tänään ”Sulkuturvasta” ja sen avimenperä kampanjasta.Kinnostuin ja pyysin soittamaan myöhemmin, kun olen päässyt töistä.
  Näin tapahtui – firmasta soitettiin ja kiinnostuneena kyselin, miten tämä manööveri toimii.
  Sain kieltämättä ”nyhtää” tältä puhelinmyyjältä infoa, hän joutui pinnistelemään kun kysyin yksityiskohdista mm.palkkion suuruudesta. Ja kuka maksaa ja kenellekin. Tässä kohtaa minulle alkoi tulla jo ns henkinen takakeno, ja ajattelin ennen kuin teen mitään diilejä mihinkään suuntaan, tarkistan firman tietoja netistä.
  Siinä vaiheessa kun kysyin, että mikä firman nimi olikaan: hän ei muistanut yrityksensä nimeä! Uskomatonta!!
  Toivotin hyvää päivän jatkoa, asia oli minun kohdaltani selvä.
  En halua antaa osoitetietojani enkä avaimiani yritykselle joka ei edes tiedä omaa nimeään.
  Ihmettelen suuresti…!!!

 2. tintta ralla at 9:45 am

  Hieman arveluttavaa mihin tietonsa kaikkien ”ilmaistavaroiden” kohdalla antaa… Kyllähän se on selvää, että nimi- ja osoitetiedoilla tehdään ISOA BISNESTÄ. JOkainen joutuu tietenkin miettimään onko omat tiedot sitten ITSELLEEN arvokkaammat kuin yksi, hikinen tuotenäyte :-/

 3. Urpo at 12:31 pm

  Firmasta soiteltiin enkä oikein innostunut mokomasta avaimenperästä. Vaikka syntymävuoden antaminen olisi riittänyt, niin tuntematon numero, epäselvä palvelun maksaja ilmaiselle tuotteelle (= artisti maksaa).

  SPR:ällä oli sama juttu joskus 10 vuotta sitten, mutta heihin luotin hiukan enemmän. Minulla on turva-avaimenperä jossain, mutta olen sen hukannut – avaimia en :-) Vielä.

 4. Tiina at 7:05 am

  Itselleni joskus tässä alkukeväällä soitteli. Vaikutti ihan hyvälle, ja tilasin avaimenperän. Niillä taisi joku kampanja tuolloin olla meneillään, että ilmaiseksi sen olisi saanut. Ei ole kuitenkaan vieläkään postilaatikkoon mitään ilmestynyt..

 5. Mikko at 1:58 pm

  Just löysin avaimet parkkipaikalta niissä oli sulkuturvan avaimenperä. soitin siihen numeroon joka oli avaimenperän toisella puolella. sieltä neuvottiin viemään avaimet postiin josta ne toimitetaan eteenpäin. otti yhteystiedot ja tilinumeron jotta voi maksaa löytöpalkkion. ihan hyvä palvelu toi on eikä paljon maksakaa ku miettii et saman verran melkein jos joudut teettää uuden avaimen. sit ku miettii viel et avain nipus harvemmin on vaan yhtä avainta ni hyvin tos jollai kävi ku sai avaimensa takas.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *