Ilmaistavaraa.com Uudistuu

Ilmaistavaraa.com Uudistuu

Mitä ihmettä? Kyllä, Ilmaistavaraa on palannut kuvioihin. Eikä siihen mennyt kuin 5 vuotta.

Syynä tolkuttoman pitkäksi venyneeseen paussiin oli osaksi ilmaistavaroiden saatavuuden romahdus sekä allekirjoittaneen intressien siirtyminen web-projekteista toisiin harrastuksiin. Pieni polte tuli aina sydämeen kun joku teistä lukijoista lähetteli aika ajoin vinkin uudesta ilmaistavarasta. Nyt minulla on onneksi enemmän aikaa ja mielenkiintoa taas katsoa näiden perään. Pienenä lisäporkkanana pääsen vihdoin itsekin nauttimaan näistä löydöistä sillä en tee tätä enää Australiasta käsin. Vaikka ilmaistavaroiden saanti yrityksiltä on tätä nykyä vieläkin aika heikolla tasolla niin aika ajoin tulee mielenkiintoisia juttuja vastaan silti.

Mitä Uutta?

Vuosia tuuliajolla ollut sivusto oli jo niin vanha, että sille täytyi tehdä täysi remppa. WordPress-julkaisualusta on päivitetty uusimpaan versioon ja teema vaihdettu nykyaikaisempaan tyyliin. Tämän päivän hengen mukaisesti sivut ovat mobiiliystävälliset ja salatun yhteyden takana. Isompi homma olikin kaiken olemassaolevan sisällön läpikäyminen. Vähemmän yllättävästi suurin osa ilmaistuotteista olivat vanhentuneet ja joutivat arkiston lumoihin. Joidenkin tuotteiden kohdalla täytyi päivittää linkki sillä yrityksen webbisivut olivat ajan saatossa myös uudistuneet. Paljon ei ole siis tällä hetkellä voimassaolevia ilmaistavaroita tarjolla, mutta puhtaalta pöydältä on myös mukava jatkaa.

Täysin uutena ilmaistavaroiden kategoriana on nyt Pelit. Vaikka tämä ei varsinaisesti ”tavara” ole niin pelaaminen on sen verran arkipäiväistynyt, että kiinnostusta luulisi riittävän. Ja kun itsekin näitä otan talteen niin on varsin vaivatonta kertoa niistä myös muille. Tarkoitus ei ole kerätä kaikkea mahdollista tusinapeliä (sillä näitä olisi liian paljon) vaan vähän isomman tapauksen peliä jossa hinta-laatu on kohdallaan.

Mitä Sinne?

Tämä uutinen saattaa tavoittaa ja yllättää monet teidät vanhat käyttäjät. Mitä teille kuuluu? Mikä on tämän päivän ilmaistavaroiden saanti? Vähän jännänsekaisin tuntein odotan lähteekö tämä enää uudestaan käyntiin vai yritetäänkö tässä turhaan elvyttää kuollutta ideaa.

2 kommenttia
  1. Harrastus se on tämäkin at 4:56 am

    Kyllä nykyään tuntuu varsinainen fyysinen tavara rajoittuvan R-Kioskin tekstiviestikoodilla saataviin tuoteuutuuksiin. Se ja pelikoodit eri kauppoihin, eipä paljon muuta tule mieleen viimeiseltä parilta vuodelta.

    • Antti Ylläpito at 10:13 am

      Se voi hyvin olla näin. Ennen lehdet olivat suuressa osassa, mutta nykyään ovat taitaneet siirtyä pitkälti digiversioihin noissa näytehommissa. Onhan se maapallolle tietysti parempi, että tuotetaan vähemmän. Mutta katsotaan mitä tulee ja raportoidaan se vähäinenkin sitten tänne. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *