Huom. Tämä ilmaistuote ei ole enää voimassa ja on siirretty Arkistoon.

Turkistarhaus-materiaalia

Turkistarhaus-materiaalia

Tilaa turkistarhauksen kieltämiseen vetoavaa materiaalia. Valittavissa tarroja, julisteita ja lentolehtisiä.

Tarhauskielto.fi –tutkimus 30 suomalaiselta turkistarhalta tuo esille turkiseläinten sietämättömät olot. Ainoa keino kärsimyksen lopettamiseksi on turkistarhauskielto. Nykymuotoinen turkistarhaus on kokonaan tai osittain kielletty Ruotsissa, Tanskassa, Iso-Britanniassa, Hollannissa, Sveitsissä ja Kroatiassa.

20 kommenttia
 1. Njemac at 1:18 pm

  Niinh, nämähän on näitä Kettu tyttö tarvikkeita. :D
  Mutta eipä se haittaa mitään vaikka onkin.

  Suomessahan eläimillä on vielä hyvät oltavat, mutta mennäämpä tuonne naapuri maahan Venäjälle. Siellähän eläimet on kuin helvetin tulessa.

  Silloin tällöin näkee jotain turkistakkeja myynnissä, mutta en tiedä onko se teko turkki vai mikä se on.

  Rovaniemellä, Joulunaikana näkyy ihan hirveänä näitä Venäläisiä turisti naisia, niin heillä on aika monella aina kaikenlaiset turkit ja kun kävelevät vierestä, niin haisee aikamoinen parfyymin tuoksu. heh heh.
  Venäläiset kuitenkin tuovat aikapaljon matkatuloja Suomeen, mutta kyllä ne täällä meukkaavatkin sen rahan edestä melkeimpä.

  Mutta miten ihmeessä tämä nytten meni Venäläisiin. :D
  En tykkää itse turkiksista yhtään, mutta en tiedä miten sitten näitä tarroja ja julisteita voisin käyttää. nmnmn

 2. Njemac at 1:22 pm

  Tuosta vielä. Että suomessa noilla on hyvät oltavat.
  Niin ajatteleppa kun on tuon näköisiä täällä, niin minkänäköisiä ne on tuolla venäjällä sitten.
  Että niinpä.

 3. jansku at 10:15 pm

  ”Juuh, niin on :D”…oliko tuo juttu muka jotenki hauska????;OOOmusta tuo on aiivan hirveetä…tuli heti tipppa linssiin ko kahto sitä videota.;((

 4. Njemac at 6:16 am

  Tuota nauran, kun oli kopioinut minun tekstini, en tiedä miksi. Siis tuo Bruce.
  Ja kirjoitin vähän väärin, että niiden sivulla noilla eläimillä on hirveätä. mutta eihän se niiden sivulla ole hirveätä, vaan siellä videolla missä ne eläimet ovat. Sitä naureskelin, kun tuli kirjoitus virhe tekstiini. Sana muoto härhäkkä.

 5. Esa Keskinen at 12:44 am

  En ymmärrä millään tätä argumenttia, että eihän me voida turkistarhausta Suomessa kieltää, koska se siirtyisi Kiinaan /Venäjälle harjoitettavaksi vielä epäinhimillisempiin oloihin. Jos jokin toiminta on eettisesti väärin lähtökohtaisesti, se myös ON sitä kaikissa olosuhteissa. Sama kuin väittäisi, että sallitaan nuorten maahanmuuttajasomalityttöjen ympärileikkaus (a.k.a vaginan silvonta) suomalaislääkärien toimesta, koska vanhemmat veisivät heidät kuitenkin ulkomaille puoskareiden käsiteltäviksi.

 6. Njemac at 10:11 pm

  Niinh, onhan se vähän jo aika helvettiä kuitenkin siellä häkissä olla. Syöttävät, tappavat, nylkevät ja pistävät sinne sun tänne niitä turkkeja.

  Possuilla ja sioillahan on sama homma melkeimpä, että syötetään niin paljon, että tulevat isoksi ja sitten rautapiikki päähän ja lihoiksi pistävät.

 7. jansku at 9:49 pm

  niin on mutta mä oon vegetaristi joten en syö lihaa…katoin just eilen videon ulkomaalaisilta turkistarhoilta ja myönnän että itku tuli kattoessa sitä videoo..onse vaa jotenki nii hirveetä miten julmia ihmiset on ;'((((((((( ne nylki ne eläimet eikä ne ollu ees kuollu viellä ja sitte ku se oli nyletty ni se pistettiin joidenki muitten eläinten sekaan ja se eli viellä sillonki!!!;__________;

 8. Njemac at 10:12 pm

  Juuh, niinhän se on, että ei niitä oikein hyvissä oloissa pidetä eikä siinä vaiheessakaan, kun nylkevät ne.
  Olisi melkein hyvä pistää koululaisia tutustumaan tämmöisiin turkistarhoihin, niin sitten näkisivät, että minkälaista siellä on. Kun on näitä ihmisiä, jotka ei välitä yhtään, vaikka mitä tapahtuisi. Ne on näitä nobodycares ihmisiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *