Huom. Tämä ilmaistuote ei ole enää voimassa ja on siirretty Arkistoon.

Viaplay TV+Leffapaketti (1kk)

Viaplay TV+Leffapaketti (1kk)

Viaplay tarjoaa TV-paketin ja TV+Leffapaketin veloituksetta 1 kuukauden ajan.

Viaplay on Pohjoismaiden johtava TV-sarjojen, elokuvien ja urheilun verkkopalvelu, eli yksinkertaisemmin sanottuna voit katsoa sisältöä Internetin kautta.

Kuinka tutustumiskuukausi (1kk 0€) toimii?

Voit tutustua Viaplayn TV-pakettiin tai TV + Leffapakettiin kuukauden ajan veloituksetta. Paketin hinta on automaattisesti 0€/1kk kun tilaat paketin, et tarvitse erillistä alennuskoodia tilausta varten. Jos et irtisano tilausta kuukauden kuluessa, korttiasi veloitetaan toisesta kuukaudesta lähtien. Tilaus ei sido sinua ja voit perua tilauksen milloin tahansa. Tilauksen voit irtisanoa helposti sivuillamme kohdassa ”Oma Viaplay” tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme support@viaplay.fi. Luonnollisestikin voit käyttää palveluamme aina siihen asti kunnes jo veloitettu jakso / tutustumiskuukausi päättyy. Lue lisää

4 kommenttia
 1. Njemac at 10:54 pm

  Niin sinuthan pitää se peruuttaa ennen kuin se toinen kuukausi sitten alkaapikin.

  Tilaus ei sido sinua ja voit perua tilauksen milloin tahansa. Tilauksen voit irtisanoa helposti sivuillamme kohdassa ”Oma Viaplay” tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme support@viaplay.fi. Luonnollisestikin voit käyttää palveluamme aina siihen asti kunnes jo veloitettu jakso / tutustumiskuukausi päättyy.

  Muuten se sitten jatkuu sillä kuukausi maksulla, minkä otit :D Olisikohan joku 9,95€/kk..
  Siellähän se kysyy kuitenkin Kortin numeroa, että se voi monet pistämään pissat housuun :D

 2. Antti Ylläpito at 12:20 am

  Siellähän se kysyy kuitenkin Kortin numeroa, että se voi monet pistämään pissat housuun :D

  Totta tämä. Saisivat varmasti paljon enemmän testaajia jos luottokortti otettaisiin esille vasta koeajan jälkeen. Mutta tämähän on tietysti yksi pieni taktiikka tienestille, että palvelu unohtuu päälle vaikka tarkoitus oli vain testata.

 3. Scout at 1:53 pm

  Esimerkiksi iOS app desceissä ei puhuta mitään siitä miten tämä 1kk toimii. Parempaa infoa tarttis. Itse poistin koko appsin ilman kokeilua kun heti ltiin vaatimassa luottokorttia ja sanottiin rahan veloittamisesta.

  Ei ne osaa informoida oikein.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *