Huom. Tämä ilmaistuote ei ole enää voimassa ja on siirretty Arkistoon.

7 kommenttia
 1. Aaasu at 1:54 pm

  Itse en tilannut.Katsoin linkin ja niitä oli jäljellä,mutta miksi tilaisin jos en tee mitään?Monet ihmiset tilaavat sellaista millä ei tee mitään (ja saattavat moniakin kertoja tilata)Kun saa ilmaiseksi.

 2. Isabel at 10:38 pm

  No.Eikö se niin mee että jos ilmaseks saa niin otetaan ja kuormitetaan luontoa?Suomalaiset ottais ilmaseks vaikka saisivat näytteen ties mistä.Ja heti vingutaan ja udellaan postareista ”Tuleeko postarit,ei kai vaan tuu postareita”

  Tilasin minäkin ennen paljon,mutten sellasta mikä menee heti roskiin vaan herkkäihoisena,naisena,lukijana ja eläimien omistajana tilaan vain sellaisia mitkä tulee käytettyä ja luettua.

  Kaveri on kans sellanen Sulo Vilen et tilaa ja heittää roskiin.Eikä hän edes omista kissaa.Hän totes että syö vaikka kissanruoat itse.Se kuulemma on niin kivaa kun tulee postia.Tosin postikuski kuulemma ei tykkää kun joutuu ravaamaan monesti hissittömään kerrostaloon,kaverin asunto on vanha kerrostalo ja hän asuu 6.kerroksessa…

  No jokaisella on hupinsa.Mutta voisitteko te ihmiset hyvät tilata vain sitä millä teette oikeastikin jotain,ei sellaista mikä jää pölyttymään nurkkaan ja heitetään pois siivouspäivänä?

 3. Njemac at 10:27 pm

  Isabel on kyllä täysin oikeassa tuossa mitä kirjoitti.
  Itse silloin alussa tilasin ihan hirveänä kaikenlaista roinaa. Mutta nykyään olen vähäntänyt. en tilaa enään mitään paska lehtiä, mitä en muutenkaan lukisi.
  Kaikki laatulehdet tulee tilattua. :)

  Ennen oli paljon tuolta apteekkikauppa sivulta, noita terveystuote näytteitä. Niin sieltä tuli paljon kaikenlaisia voiteita, millä ei välttämättä sitten tehnytkään mitään.
  Kaduttaa koko hommeli, mutta ihmisen luonnehan on aina semmoinen, että pakko on saada koko ajan lisää ja lisää. :D heh

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *