Huom. Tämä ilmaistuote ei ole enää voimassa ja on siirretty Arkistoon.

6 kommenttia
 1. fff at 9:36 am

  Etu on vain niille, joilla on jo asiakasnumero olemassa (tästä kerrotaan sivun oikeassa laidassa). Koskee myös Glorian ruoka ja viini -lehden näytenroa.

 2. Njemac at 11:03 am

  Niinpä näköjään onkin. Tuossa tarkistin Pelit lehdenkin, niin siinäkin lukee sama teksti. Katsoa nytten tuleeko sitten mikään lehti enään IKINÄ postiluukusta sisään, tällä tavalla sitten eivät anna lehtiään.
  En ole ikinä lukenut tuota oikealla puolella puolella olevaa tekstiä, että ovatko vasta sen sitten laittaneet sinne välttääkseen tämmöistä niin sanottua ilkivaltaa ;D

  Mutta näissäkin pitää ajatella, että jos vaikka 100 ihmistä tilaa tämän esim. pelit lehden. Niin EHKÄ jokunen kymmenen saattaa sitten tilata tätä lehteä jokunen päivä.
  Että tässä on sitten vähän, että jos ei saa luettua, niin ei sitten ostakkaan. Mutta katsoa nytten mistä päin tuulee. :D

 3. Sanna at 11:53 am

  Kyllä nämä tekstit ovat olleen näissä, ellei aina, niin ainakin monta kuukautta. Ja aina ovat lehdet tulleet perille, vaikka ei ole asiakas, niin minulle kuin muillekin, mitä olen lukenut. Mutta se nyt vaan on ollut Sanoma Magazinesin ajatuksena, että näitä eivät SAISI tilata kuin kanta-asiakkaat, joille nämä linkit on alun perin lähetetty. Se voi olla, että näihin tulee lähiaikoina muutoksia, kun ovat kuulemma kriisissä näiden näytenumeroiden kanssa. Tilausjärjestelmänsä ei erota oikeita tilaajia näytenumerotilaajista ja nyt ei ilmeisesti kaikkia lehtiä ole riittänyt oikeille tilaajille lainkaan (esim Auto Bild). Näytenumerotilauksia on ollut heidän mukaansa kymmeniä tuhansia. Aika hurjaa.

 4. Njemac at 1:18 pm

  Ahhaa, vai näin on päässyt käymään.
  Alkaa kohta puolin, Ylläpidolla sitten loppumaan hommat tässä. :D
  Kun ei lehtiä kohta ala saamaan. Kyllähän se vähän tuntuu näytenumeroissa, kun jos 10 000 ihmistä tilaa näytenumeroita.
  Ilmaistavaraa.com ei ainoastaan yksin jakele näitä linkkejä, että on monia muitakin tietolähteitä ja muita sivuja.

  Mutta katsoa nytten mitä tulee olemaan tulevaisuudessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *