Huom. Tämä ilmaistuote ei ole enää voimassa ja on siirretty Arkistoon.

16 kommenttia
 1. Hanna at 6:31 am

  Ei ole tullut tännekään. Omia tilauksia pääsee tarkastelemaan kun kirjautuu tuonne karvatassut sivuille.Kuukausi sitten (27.7) tehdyn näytetilaukseni kohdalla lukee edelleen tila : ”prosessoidaan”.

 2. Sanna at 2:25 pm

  Minulle tuli muutamassa päivässä, mutta tilasinkin ensimmäisten joukossa, ennen kuin oli tällä sivulla edes ilmoitettu. Myöhemmässä vaiheessa ovat informoineet sivuillaan, että toimituksissa on viivettä. Ihan ymmärrettävästi, jos ja kun ilmaisnäytelinkki on levinnyt kaikille ilmaisfoorumeille ja tilaajia ehkä jopa tuhansia. Pienellä firmalla tuskin on resursseja täyspäiväisesti näytteitä pakata ja postittaa. FB-sivuillaan ketovat, että postittavat kyllä sitä mukaa kuin ehtivät pakata. Joten malttia! :)

 3. JJ at 3:20 pm

  Eli tässä tapauksessa nopeat söivät ja hitaat eivät kirjaimellisesti :D Ei vaan kait tämäkin tulee ku ton whiskas paketinki saivat perille saakka loppujen lopuks :DD

 4. Hanna at 8:21 pm

  Tänään saapui herkku-kirje koiralle :) !!! Vihdoin ja viimein…melkein 1.5kk kesti. Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan!!

 5. Njemac at 9:48 pm

  Itselle tuli tämä tässä Eilen perjantaina. :)
  Ja nytten lauantaina piti antaa Kissalle.
  Siinä se haisteli sitä ensin ja sitten otti kuin, että se on minun.
  Eikä sanonut Kiitosta :D

 6. Aaasu at 1:07 am

  Ystävälläni on iso perhe ja jokainen liittyi ja tilasi.Mahto olla postimiehellä ällistystä kun 12 pakettia piti änkeä samaan laatikkoon:D

  Mutta onneksi heillä ne menivät tarpeeseen sillä ystävän perhe on aika varaton ja koiria on 2,hyviä kuulemma koulutusherkkuina.

  Mulla itellä kävi köpelösti,piti nimittäin käyttää herkkuja mitä sain koulutusherkkuina kissalle,mutta kuinkas ollakkaan kun kiireessä unohdin aukinaisen pussin pöydälle oli pussi tyhjä kun palasin kaupasta.Kissa köllötteli autuaana vieressä ja kehräsi:D

 7. Croft at 10:14 pm

  Onko voimassa enää? Jos on tai tulee myöhemmin niin miten se ilmainen tilaus oikein tapahtuu? Rekisteröidyin ja tilasin uutiskirjeen, harmi jos olen myöhässä. =/ Kaupassa lukee ”Saatavuus: Loppu varastosta.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *