Huom. Tämä ilmaistuote ei ole enää voimassa ja on siirretty Arkistoon.

Novelle Plus MultiB+C -juoma (kavereille)

Novelle Plus MultiB+C -juoma (kavereille)

Palkitse ystäväsi 0,5 l pullolla raikasta Novelle Plus MultiB+C -juomaa. Valitse 4 ystävääsi Facebookin kautta ja he saavat tekstiviestitse Ärrä-koodin, jolla voivat lunastaa pullon juomaa lähimmältä R-kioskilta.

Novelle Plus MultiB+C on raikas mangon ja guavan makuinen juoma, johon on lisätty jokapäiväisen hyvinvoinnin ja vastustuskyvyn kannalta tärkeitä B-vitamiineja sekä C-vitamiinia. Novelle Plus MultiB+C sisältää vain luontaisia värejä ja aromeja. Kilokaloripitoisuus 17kcal/100ml.

6 kommenttia
 1. Pijall at 4:01 pm

  Missäs ylläpito ribuloi, kun Tuulilasin 2012 Merkkien merkki -kysely on käynnissä! Pitäisi kiirestii lisätä myös tänne! Loistavat ilmais edut!

  Itse vastasin kyselyyn ja kuittasin ilmaiseksi 8 numeroa Urheilulehteä.

 2. Pijall at 9:14 am

  Tjaa… Mulle oli tullut suoraan sähköpostiin linkki tuohon kyselyyn. Luulin, että se ois myös tarjolla suoraan Tuulilasin sivuilla, koska aikaisempina vuosina se on siellä ollut.

 3. Durtsi at 2:17 pm

  Kolmeen puhelimeen tilasin tän, mun ja äitin puhelimen koodeilla otin novellen jonkun oisko persikan makunen ollu ja isee kun oli hakenu niin oli saanu bonaquan :D hartwall tarjoo coca-cola companyn tuotteen :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *