Huom. Tämä ilmaistuote ei ole enää voimassa ja on siirretty Arkistoon.

Käyntikortti- ja Mainoskynämalli

Käyntikortti- ja Mainoskynämalli

Tilaa ilmainen käyntikorttimalli tutustumista varten. Halutessa mukaan vielä mainoskynämalli. Ei kannata tilata sikaa säkissä – ei todellakaan. Hyvä asenne Funlus!

…Huippulaadukkaat materiaalit takaavat erinomaisen painolaadun ja parhaiten tämän näkee mallikorteista jo ennakkoon.

15 kommenttia
 1. Njemac at 7:49 pm

  Itse ajatellut jos joskus ottaisi käyntikortit.
  Vaikka ei ole mitään yritystä, mutta ihan muuten vaan, kun jos on vaikka joku nopea tilanne, että tarvitsee antaa omat tiedot jollekkin, niin on tämä tapa erittäin nopea. :)

 2. Sanna at 8:29 pm

  Tiedoksi muuten, että erittäin nopeasti postittivat, ei tainnut kuin päivä mennä. Kiva, toimiva mustekynä tuli paketin mukana, ja näitä ei ainakaan itselläni ole ikinä liikaa. Kaikki ovat lopulta aina sohvan välissä tai alla :)

 3. Jokk at 10:45 pm

  tuleeko noihin kaikki ne tiedot mitkä tuohon täytetään, kun tuossa ei ole mitään kenttää kynän/kortin formatoimiseen?
  En haluaisi vältämättä osoitteita ja muita siihen.

 4. Sanna at 12:05 am

  Ei tule omia tietoja näihin lainkaan, se käyntikortti on lähinnä mainos, josta näkee minkälainen kortti on, jos tilaisi, eivät siis painata omia tietojasi siihen. Ja kynässäkin on firman oma nimi ja yhteystiedot.

 5. Sanna at 12:31 am

  Niin, tuli vielä mieleen, että ei välttämättä saavukaan enää kaikille ihan päivässä perille, mahtaa firmalla meinaan olla tekemistä jos yhtäkkiä tulee parisataa tilausta, ennen tullut varmaan yksi kuukaudessa :D Oli Tarkan Markan uutispostiinkin lisätty jo tuo linkki. Heh.

 6. Funlus at 11:20 am

  Hei,

  Kiitoksia mielenkiinnostanne ilmaispalveluamme kohtaan. ”Jäljet” ilmaisten mallien kysyntäpiikistä johtivatkin yllättäin teidän blogiinne. Ymmärrettävästi suuren päiväkohtaisen kysyntäpiikin (yli +1000% kasvun) käsittely vie yritykseltämme enemmän aikaa, mutta mallit on kuitenkin tarkoitus lähettää halukkaille. Valitettavasti jouduimme ainakin toistaiseksi rajaamaan tilaajat vain yritysasiakkaisiin, resurssipulasta johtuen. Pyrimme kuitenkin vastaamaan tähän haasteeseen parhaamme mukaan.

  Ystävällisin terveisin
  Markus Aho
  AD
  Funlus Oy

 7. admin Ylläpito at 1:12 pm

  Kiitos Markus kun ilmoitit tilanteesta tänne asianmukaisella sävyllä. Jätän tämän linkin tänne kuitenkin voimaan, sillä tilaajissa on varmasti joukossa myös yritysasiakkaita. Onnea ruuhkapiikin selvittämiseen! :)

 8. Funlus at 7:36 pm

  Hei,

  Tottakai linkki saa jäädä jatkossakin palveluunne, emmekä pistä pahaksi myöskään sen jakamista eteenpäin. Tiedoksi että ensimmäinen erä mallikyniä ja käyntikortteja lähtee ensi viikon alkupuolella postiin. Kyseinen erä kattaa tosin vasta vain osan kiinnostuneista, joten ei tarvitse lähettää mallitilausta kahteen kertaan, mikäli et tuotetta vielä saa.

  PS: Tämähän on vain positiivinen yllätys meillekin, että palvelumme kiinnostaa ihmisiä laajemmaltikin.

  Ystävällisin terveisin
  Markus Aho
  AD
  Funlus Oy

 9. Njemac at 9:22 am

  Sieltähän tuli Mainos kynä ja Käyntikortti malli.
  Käyntikortti oli kyllä erittäin hyvä, värit ja kaikki. Tietenkinhän siinä saa sitten itse sen päättää minkälainen se loppu tulos sitten tulee olemaan omalle käyntikortille.

 10. Viivakoodit at 1:03 pm

  Näin kerran sellaisen hauskan idean, että käyntikortin kääntöpuolella oli viivakoodi. Kun viivakoodin luki puhelimella, aukesi puhelimeen tallennettavat yhteystiedot. Ei siis tarvinut naputella kaikkia yhteystietoja kyseisestä henkilöstä, vaan viivakoodista ne tulivat suoraan puhelimeen ja ei muuta tarvinnut tehdä kuin valita puhelimesta ”tallenna.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *