Huom. Tämä ilmaistuote ei ole enää voimassa ja on siirretty Arkistoon.

11 kommenttia
 1. Sanna at 8:37 pm

  Tämä on ihan jännä, tosin tällaisissa ”niin ja niin monta ensimmäistä saa” – jutuissa ärsyttää aina se, jos ei suoraan ilmoiteta lomaketta täyttäessä, että ehtikö tähän joukkoon vai ei.

 2. Sanna at 3:27 pm

  Ehdin näköjään 1000 ensimmäisen joukkoon, lahja tuli tänään (noin puolitoista viikkoa taisi mennä toimituksessa). Oletin, että olisi joku kosmetiikkatuote, mutta olisikin joku meikkilaukun tapainen, jossa on lokeroita (?) En edes kunnolla tajua, mihin tätä voi käyttää :D No kaippa tässä voi ilmaisnäytteitä kuljettaa ja lääke- ja vitamiinilevyjä ja tällaisia, kun on reissussa. Periaatteessa :)

 3. Njemac at 5:50 am

  Kaikki varmaan saivat saman, se oli semmoinen valkoinen joku juttu, niinkuin joku vanhan ajan lompakko. :D heheh
  no lompakko se ei ainakaan ole.
  Mitä itse sain selville, niin siihen voi laittaa jotain meikki juttuja. :D että enemmänkin tätä tuote oli naisille tarkoitettu. :D vaikka en näe mitään hyötyä naisellekkaan.
  joku naisille suunnattu säilytys juttu se taitaa olla. :D

 4. janeski at 2:51 pm

  Juuh tommone valkone hökötys se on ja kaverin kans sitä koitettii miettii et mihin sitä kuuluis käyttää :D Kaveri yrit kyl kovast ehdottaa et se olis joku laskujen säilytys lokero, mut sitäki vahvast epäilen :D Tai noh samapa tuo periaattees on :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *