Huom. Tämä ilmaistuote ei ole enää voimassa ja on siirretty Arkistoon.

Scotch -teippi ja kiinnityspalat

Scotch -teippi ja kiinnityspalat

Tilaa ilmaiseksi näytekappaleet Scotch Magic 900 teipistä ja/tai Scotch uudelleenkäytettävistä kiinnityspaloista.

Tuttu ja turvallinen teippi on nyt vihreämpi kuin koskaan ennen! Muovinen keskiö on vaihdettu uusiokartonkiin ja myös pakkaus on uusiokartonkia. Mutta tuotteen ominaisuudet ovat samat kuin ennen: kiinnitettynä läpinäkyvä, päälle voi kirjoittaa, ei näy kopioitaessa.

Loistava vaihtoehto kotiin, työpaikalle ja koululuokkiin. Kiinnityspalat soveltuvat piirrosten, valokuvien, listojen, korttien ja muiden kevyiden esineiden kiinnittämiseen. Käytön jälkeen irrota, pese tarvittaessa saippuavedellä puhtaaksi – ja käytä uudelleen!

8 kommenttia
 1. tepu at 5:02 pm

  Täytyykö siihen laittaa se firma? Että onnistuu se tilaus, jos ne ei halua lähettää yksityishenkilölle tuota ilmaistavaraa. Minä muistelen että on ollut aikasemminkin että on ollut pelkästään firmoille tarkoitettuja ilmaistuotteita tällä sivustolla.

 2. Njemac at 6:48 pm

  Juuh, jos pitää yrityksenkin, niin tulee erroria.
  Pitäisi varmaankin ilmoittaa tästä, että tulee errori, taikka tietävät sen, mutta eivät halua, että tulee 400 tilaajaa heti :D

 3. Antti Ylläpito at 1:36 pm

  Täytyy vihdoin pistää tämä arkistoon kun ei tule toimivaksi. Lähetin jo kuukausi sitten palautetta, että lomake ei toimi, mutta ei heillä näköjään ole kiinnostusta korjata asiaa. :/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *