Huom. Tämä ilmaistuote ei ole enää voimassa ja on siirretty Arkistoon.

Jurassic Park 3D -elokuvan ennakkonäytös

Jurassic Park 3D -elokuvan ennakkonäytös

Suomalainen Kirjakauppa tarjoaa 10 000 ensimmäiselle Jurassic Park 3D –elokuvan ennakkonäytöksen 8.5.2013. Kampanja-aika: 15.4.–6.5.2013.

Universal Pictures tuo kaikkien aikojen dinosaurusseikkailun valkokankaille 3D:nä uuden sukupolven koettavaksi! Steven Spielbergin klassikkoelokuva herättää hirmuliskot jälleen henkiin.

10 kommenttia
 1. Sanna at 1:02 pm

  Toivottavasti on vanhaa tietoa tosiaan, ei ollut tarkoitus jakaa väärää tietoa! :) Pahoittelut jos olin väärässä. Itse tuota vain pelästyin ja käsitin noin, kun olin jakamassa linkkiä tästä Facebook-sivuillani ja tähän päivitykseeni tuli pikkukuvaan/linkkitekstiin tuo maininta siitä, että kampanja olisi suunnattu ysiluokkalaisille, jotka avaavat Suomalaiseen tilin ja pyydettiin varautumaan iän todistamiseen.

 2. Mia at 1:22 pm

  Kannattaa tutustua tuon suomalainenpalkitsee -linkin ”säännöt ja ohjeet” kohtaan yläpalkissa. Siellä ei ainakaan mainintaa 9-luokkalaisista, ja tuo ikävaatimus viittanee siihen, että elokuvaa ei pääse katsomaan ellei ole 12.v.

 3. Random at 2:53 pm

  Ei ollut ilmeisesti menekkiä tarpeeksi, joten rupesivat kaikille lippuja jakamaan :D Kanta-asiakas olen ja tätä mainostivat sähköpostitse. Silloin kuitenkin vain 9 luokkalaisille – nyt on säännöt muuttuneet!

 4. Sanna at 1:23 pm

  Kiitos tiedosta! :) En sitten vallan väärässä ollutkaan, jos alunperin asia on ollutkin noin. Kiva kuulla etten ollut aivan hakoteillä ja hyvä, että on siis kaikille avoin juttu kyseessä. Itse peruin lippuni tuon ysiluokkalaisseikan linkissä huomattuani, en tajunnut siinä enää palata lukemaan sääntöjä vaan uskoin sokeasti lukemaani.

 5. Njemac at 10:46 pm

  Tänään olikin tämä Elokuva ilta :)
  Jonoa oli jonkin verran. Suurinpiirtein teatterista oli puolet täynnä.
  Nimi oli listalla ja siihen piti sitten nimi kertoa ja pääsi katsomaan kyseistä elokuvaa.

  Kiitän erittäin paljon Suomalaista Kirjakauppaa tästä kampanjasta :) Erittäin mieluinen oli. Kiitos teille :)

  Tässä vähän kuvia otin paikanpäältä :D
  http://i.imgur.com/hzPqkrJ.jpg

  Jokaisessa Penkissä oli myös yllätyspussukka jokaiselle katsojalle :)
  http://i.imgur.com/h1aZJZG.jpg

  Erittäin paljon Kiitoksia :D Toivottavasti muillakin oli kivoja hetkiä elokuvan parissa

 6. Minna at 8:35 pm

  Itsekin olin tuon katsomassa Helsingissä, ja sali oli ehkä puolillaan. Suurimmaksi osaksi nuoria, mutta muutamia meitä silloin muinoin ikärajan ylittäneitä ja vähän vanhempiakin. En muistanut tarkistaa mihin näytökseen ilmoittauduin ja olinkin lopulta väärässä teatterissa mutta pääsin silti sisään :D

  Leffa oli ensimmäinen 3D:nä näkemäni, joten vertailukohtia ei ole, mutta eipä ko. tekniikka katselukokemukseen mielestäni hirvittävästi mitään lisää tuonut. Mukava oli silti päästä testaamaan :)

 7. Njemac at 11:12 pm

  Juuh, ei varmastikkaan mennyt kaikki 10 000 lähellekkään. Mutta ei se haittaa ainakaan minua, ei ollut isoja pitkä kauloja siinä edessä, jotka eivät tajua mennä alemmas..

  Niinh :D kyllähän se aika totuttelu tuohon 3D elokuvaan on :D
  Tämä oli minulle kolmas 3D elokuva ja oli hauska nähdä, että miten muunsivat tämän elokuvan 3D:eeksi. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *