Dermoshop-lehti (+näytteet)

Dermoshop-lehti (+näytteet)

Tilaa ilmainen Dermoshop lehti. Lehti on voimassa kaksi kuukautta ja se lähetetään automaattisesti kaikille asiakkaille joka toinen kuukausi.

Huom. Pikkulinnut visersivät, että joka numeron mukana tulisi muutama ilmaisnäyte heidän tuotteistaan! Onko tässä ilmaistavaroiden Holy Grail?

18 kommenttia
 1. Sanna at 2:40 am

  Kuvasto tuli salamannopeasti perille ja tämänkertainen numero sisälsi neljä näytettä: kahta erilaista nestemäistä saippuaa, käsienkuorintageeliä ja kasvovettä (kaikista riittää yhteen käyttökertaan). Uusi kuvasto ilmestyy joka toinen kuukausi ja erilaisia näytteitä joka kerta. Jos tilaa jotain kuvastosta, saa uudet kuvastot automaattisesti, mutta ilman tilaustakin voi tämän linkin kautta tilata kuvaston aina uuden ilmestyttyä. Seuraava numero ilmestyy toukokuussa.

  Selailin kuvastoa ja tuotteet oli sen verran edullisia, että itse taidan laittaa ihan tilauksenkin matkaan :) Jos olet kiinnostunut jostain tuotteesta ja haluat kokeilla ennen ostoa, niin kannattaa ottaa suoraan Dermoshoppiin yhteyttä ja pyytää näytteitä. Itse tein näin ja lähettivät minulle 12 erilaista herkälle iholle sopivaa tuotenäytettään. Tosi hyvää palvelua! :)

 2. Njemac at 9:20 am

  Niinh, tämähän tuli tässä, aika iso satsi kyllä tuli ja tuossa oli myös, että pystyi tilaamaan samalla dermoshopin tuotteita, ihan hyvä tapa tällä tavalla pistää mainoksia.

 3. Irmeli at 8:07 pm

  Olen jo monta monituista vuotta ollut Dermoshopin asiakkaana ja joka lehden mukana tulee tosiaankin ilmaisia näytteitä. Lisäksi tuotteet ovat edullisia ja laadukkaita.
  Suosittelen lämpimästi :)

  (Tästä tuli nyt ilmainen mainos…)

 4. janeski at 8:22 pm

  Jaajuu tilasin tän uusiks ja täl kertaa tuli jtn aurinkovoiteit yms settii et mikä jottei, kelpaa :D
  Miten usein ne noit lehtii oikee lähettelee sit?

 5. jansku at 3:07 pm

  tuli edellises numeros jotai miesten shamppooota tjs.. tänää tuli 2 shampooota, 2 hoitoainetta ja muistaakseni joku vartalo voide:)

 6. Njemac at 8:25 am

  Juuh, aika kalliita mömmöjä pistävät.
  Tällä tavalla saavat ihmiset mielenkiintoiseksi yritystä kohtaan.
  Varmasti paljon ostajia, kun voivat noin antaa paljonkin aineita.

 7. Emppu at 9:09 pm

  Ei menny kuin viikko niin lehti saapui, mukana shampoo- ja voidenäytteitä. Tilattiin tuotteita, saapuivat 3 päivässä ja mukana 10kpl näytteitä :) Suosittelen ^^

  • Antti Ylläpito at 4:42 pm

   Ikävä kuulla sillä tämä on yksi pisimpään voimassa olleista ilmaistavaroista. Sivulla vieläkin mainitaan, että ”Täytä yhteystietosi, niin lähetämme sinulle uusimman Dermolehden tuotenäytteineen ja tilauslomakkeineen.” joten enpä vielä heitä tätä arkistoon jos kyseessä nyt sattui vaan olemaan näytteiden osalta kuiva kuukausi. Jos seuraavissakaan lehdissä ei näytteitä ole merkitsen tämän sitten vanhentuneeksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *