Uudelleen voimaan tulevat ilmaisnäytteet

Uudelleen voimaan tulevat ilmaisnäytteet

Olet saattanut huomata, että ihan välttämättä jokainen ilmaistuote ei päädy sähköpostiisi mikäli olet ilmaistavaroiden postituslistalla. Tämä johtuu siitä, että kaikki uudet ilmaistuotteet eivät ole välttämättä uusia.

Yrityksillä on usein toistuvia kampanjoita mm. Etelä-Suomen Sanomat tai Apteekkituotteet ovat esimerkkejä ilmaisnäytteistä jotka aina vähän ajan välein tulevat takaisin voimaan. Sen sijaan, että lisäisimme aina uuden artikkelin toistuvista ilmaiskampanjoista päivitämme vanhaa, alkuperäistä ilmaistavaran artikkelia. Näin pyrimme välttämään tämänkaltaista ongelmaa sivuilla.

Miinuspuolena uusiutuvat ilmaiskampanjat eivät saavu sähköpostiisi koska ne eivät ole uusia artikkeleita julkaisujärjestelmän näkökulmasta. Tämän helpottamiseksi etusivulla on nyt ”Jälleen Saatavilla” -listaus, josta näkee ilmaiskampanjat jotka ovat tulleet takaisin voimaan. Tämän lisäksi Facebookissa myös muistutetaan uusiutuvista ilmaiskampanjoista. Facebookista löydät myös silloin tällöin muuta ilmaista kivaa mm. lehtien digijulkaisuja joten kannattaa tykätä ellet jo ole niin tehnyt!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *