Huom. Tämä ilmaistuote ei ole enää voimassa ja on siirretty Arkistoon.

Nalle-puuro

Nalle-puuro

Tilaa ilmainen näytekappale yli vuoden ikäisille lapsille tarkoitetusta Nalle-puurosta, pakkaus sisältää 6 puuropussia.

Nalle kaurapuurojen pääraaka-aine, kotimainen täysjyväkaura, on hyvää ravintoa myös pienille lapsille, sillä se sisältää ravintoaineita monipuolisesti ja sopivassa suhteessa. Kauran sisältämä kuitu edistää vatsan toimintaa ja pitää nälän loitolla.

Täysjyväkaura sisältää lisäksi monipuolisesti vitamiineja ja kivennäisaineita. Yli vuoden ikäisille tarkoitetut Nalle-puurot ovat helppokäyttöisiä ja kätevä ottaa menoon mukaan. Puurojen makuja ovat vadelma ja mansikka-banaani.

11 kommenttia
 1. Adwvb at 11:59 pm

  Aina ne jaksaa siellä murobbs-plaza ilmaisnäytejutuss kehua kun tilaa 20…ihmiset on ahneita ei voi muuta sanoa.Piruuttani ilmotin kotivinkille tästä ja kehotin toimittamaan vain yhden:DD

 2. Susku at 11:03 am

  Voi peeveli.Kuinka kehtasit ilmottaa tonne ja vaatia toimittamaan vaan yhden.Taidat olla kateellinen oraakkeli sinäkin.Mä tilasin 30,mutta jää näköjään ne saamatta,kiitos sun!!

 3. Njemac at 11:25 pm

  Niin saapi nähdä, minkälaisia satseja ne jokku tätä tilailevat taas. Yksi riittää minulle.
  Viime Kevät – Kesä oli Puuro minulla.. alkoi jo oksettamaan kun puuroa söin liikaa :D että nyt ei kelpaa minulle kuin Riisipuuro, mutta sekin palaa pohjaan :D hih hih hih

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *