Huom. Tämä ilmaistuote ei ole enää voimassa ja on siirretty Arkistoon.

Compeed-laastareita

http://www.compeed.fi/ordermaterial/index_cold_sores.jhtml

Tilaa näytteitä Compeed-laastareista. Etusivun mukaan tarjolla olisi huuliherpeslaastari, rakkolaastari ja liikavarvaslaastari. Näytteitä rajoitetusti, lähetys 28 päivän kuluessa.

 • Huuliherpeslaastari parantaa huuliherpeksen nopeasti ja huomaamattomasti tarjoten 7 etua hoidon aikana.
 • Rakkolaastari lopettaa kivun 10 sekunnissa ja lievittää hankausta ja puristusta.
 • Liikavarvaslaatari suojaa hankaukselta ja puristukselta, lopettaa kivun heti, sekä pehmentää kovettumat ihon oman kosteuden avulla.
5 kommenttia
 1. Sanna at 5:07 pm

  Tämä ei toimi. Ainakin minulla herjaa vikailmoitusta lomakkeen täytön jälkeen. Muistelisin myös joskus aiemmin näitä tilanneeni, eivätkä ikinä tullut perille.

 2. admin Ylläpito at 1:40 am

  Kyseinen sivusto toimii vähän kehnonlaisesti. Erroria tulee toisinaan, mutta kun yrittää uudelleen niin saattaa toimia. En lomaketta ole kokeillut, mutta uskoisin samaa vikaa olevan siinäkin. Tietty jos näytteet eivät tule perille vaikka tilauksen saisikin lähetettyä niin sitten poistetaan tämä turhake.

 3. jempula at 10:04 pm

  yritin tätä tilata mutta erroria minullakin sivusto jatkuvasti kertoi. kysyin tätä asiakaspalvelusta ja sieltä tuli todella huonolla suomella kirjoitettu ettei minulla ole oikeutta tilata sitä. että silleen :D

 4. Njemac at 10:09 pm

  ehehhe :D että taitaa olla tämä tuote kyllä aikamoinen pettymys sitten. Taidan pistää tämän arkistoon, kun vaikuttaa olevan vähän kehnon oloinen tapaus, että heippo-dei :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *