Huom. Tämä ilmaistuote ei ole enää voimassa ja on siirretty Arkistoon.

Aku Ankan taskukirja 154

Aku Ankan taskukirja 154

Tilaa ilmaiseksi Aku Ankan taskukirja 154: Nyt nappaa!. Joulun ajan lähetyksillä ei ole toimituskuluja.

Aku Ankan taskukirja on Suomessa vuodesta 1970 julkaistu, nykyään kerran kuukaudessa ilmestyvä taskukokoinen Disney-sarjakuvakirjasarja. (Lähde: Wikipedia)

26 kommenttia
 1. Antti Ylläpito at 2:28 pm

  @Teme: Pahoittelut. Välillä ei tiedä kuinka paljon tavaraa on saatavilla ja kuinka nopeasti ne menevät. Kaikki ilmaiset kuitenkin ilmoitetaan mikäli ovat vielä kirjoitushetkellä saatavilla.

 2. JepsJeps at 5:38 pm

  Kyseistä pokkaria on ollut varmana iso erä, mutta näitä sivustoja joissa näistä ilmaistuotteista ilmoitetaan on vähä enempi ku tää yks nii niitä tilaajia on ollut varmana paljon. Jotkut ahneet paskat tilaa useamman kappaleen eri nimillä. Siinä oo mitää järkee.

 3. Tero at 2:04 pm

  Onko tosiaan niin, ettei tuohon liity edes mitään jatkositoumus ehtoja? Eli, että tuon saa tosiaan aivan ilmaiseksi eikä tarvi sitoutua mihinkään jatkotilaukseen tai että lähettävät jatkossa joka kuukausi taskarin ja laskun tästä eteenpäin? Jos näin niiin ONPAS mahttava tarjous!

 4. eekku at 3:35 pm

  Tämmöinen viesti saapui tänään eli kirjaa ei ole tulossa

  Hyvä asiakkaamme,

  Lähestymme sinua http://www.ilmaistavaraa.com:in sivuilla olleen (Aku Ankan Taskukirja 154) virheellisen hinnan vuoksi, jonka olet hyödyntänyt tilatessasi kyseisen kirjan verkkokaupassamme kauppa.akuankka.fi. Kyse on ollut inhimillisestä ja ilmeisestä virheestä, eli tuotteen hinta on erehdyksessä merkitty 0 euroksi, vaikka sen olisi pitänyt olla 4,90 ¬. Emme myöskään missään vaiheessa ole tehneet minkäänlaista sopimusta ilmaistavaraa.comin kanssa kyseisen tuotteen markkinoinnista. Emme voi olla vastuussa siitä, mitä he verkkosivuillaan markkinoivat.

  Haluamme kuitenkin olla reiluja ja siksi tulemme toimittamaan verkkokaupassa myytävissä olleet 63 kappaletta kyseistä 154-taskukirjaa. Hintavirheestä johtuneen suuren ja äkillisen tilausmäärän vuoksi kauppamme tekniikka ei ehtinyt reagoimaan saldon loppumiseen, ja siksi olet saattanut saada tilauksen onnistumisesta kuittauksen. Mikäli siis et saa tuotetta, et ole ollut tuon 63 ensimmäisen tilaajan joukossa.

  Pahoittelemme tästä virheestämme aiheutuvaa mielipahaa ja haluamme antaa hyvitykseksi siitä 10 ¬:n etusetelin verkkokauppaamme. Seteli on käytettävissä yli 30 ¬:n ostoksiin ja se on voimassa tämän vuoden loppuun asti.

 5. Njemac at 6:47 pm

  Näin Toisena Ylläpitäjänä voin sanoa, että siellä sivulla luki 0€ euroa ilmaiseksi.

  Pistää tuo email- kuullostamaan siltä, että valehtelimme jostain. Emme tienneet tätä ilmais-näyte määrää kuinka paljon jakavat.

  Eikä tässä tietääkseni ole meillä minkään Ilmaisnäyte jakajan Yrityksen kanssa mitään Sopimusta tehty.
  Että Ilmaisnäytteet löytyy ihan Googlettamalla, muualta ja Hyvä Sydänmisten ihmisten Vinkkeinä.

  Ja täällä ei tietääkseni ole Markkinoitu mitään.
  Ainakin kävijöitä saivat sivuille, en tiedä kuinka paljon.

  Thank you very much by Njemac

  Ilmaistavaraa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *