Huom. Tämä ilmaistuote ei ole enää voimassa ja on siirretty Arkistoon.

Escada Desire Me -tuoksu (naisille)

Escada Desire Me -tuoksu (naisille)

Tilaa ilmainen näyte Escada Desire Me -tuoksusta.

Desire Me on aistillisempi versio Incredible Me tuoksusta, ja siinä korostuu suklaan ja kukkien eri sävyt ja vivahteet.

Tuoksun avaa klementiinin raikkaus huoletonta asennetta huokuen. Sydäntuoksussa vienot orkidean ja sensuellit kuusaman vivahteet paljastavat tuoksun vangitsevan auran. Pohjatuoksun makea tiramisu ja pehmeä vanilja kuorruttavat tuoksun herkulliseen huntuunsa tehden tuoksusta magneettisen ja viehättävän.

4 kommenttia
  1. Sanna at 4:01 pm

    Tämä kommentti ei liity tähän Escada-tuoksuun, vaan on hätäinen ilmoitus siitä, että Transmeri etsii testaajia uusille käsivoiteille ja saippuoilleen: http://www.transmeri.fi/index.phtml?s=479

    Vain 50 ekaa ehtii mukaan, itse oletan vielä ehtineeni, kun ilmoitti että ovat yhteydessä minuun lähiaikoina. Kaikki testaajat saavat testituotteiden lisäksi vielä lahjan vastattuaan kyselyyn!

  2. Sanna at 11:23 am

    Jee, olipa mukava yllätys, tänään putkahti iso normaali käsivoide- ja käsinaamiotuubi postiluukusta. Olin ihan unohtanut koko tämän testijutun, joten sitä suurempi ilo, kun postia lähettivätkin. Ja parin viikon kuluttua lähettävät sähköpostiini kyselyn, johon vastattuani saan vielä yllätyslahjan kiitokseksi (arvo 20e) :) :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *