Huom. Tämä ilmaistuote ei ole enää voimassa ja on siirretty Arkistoon.

Viking Line -lahjakortti

Viking Line -lahjakortti

Liittymällä Viking Linen uutiskirjeen tilaajaksi 30.9.2013 mennessä saat lahjakortin. Lahjakortista ei ole sen tarkempaa tietoa, mutta luultavasti kyseessä on ilmainen Helsinki-Tallinna matka.

Viking Line on julkinen osakeyhtiö ja markkinoiden johtava tuotemerkki Pohjois-Itämeren matkustajaliikenteessä. Varustamo tarjoaa matkustuspalveluja, virkistystä ja rahtikuljetuksia aluksillaan Gabriella, Mariella, Amorella, Rosella, Viking Cinderella, Viking XPRS sekä uudella lippulaivallaan Viking Gracella.

8 kommenttia
 1. demie at 11:52 am

  Kyllä minulle ainakin tuli, kuten arvata saattoi, hytitön päiväristeily Helsinki-Tallinna Viking XPRS:llä. Itse en ko. paatilla ole ollut, mutta tuttujen kertomusten mukaan, ei ole mitenkään kovin houkutteleva :D Joten enpä ihmettele yhtään, että lahjakortti on juurikin XPRS:lle… No ehkäpä sitä ilmaisen viinanhakureissun kuitenkin voi tehdä :D

 2. Iiris at 4:45 pm

  Minulle ja miehelleni tuli molemmille Helsinki-Tallinna päiväristeily Viking XPRS:llä su-to lähdöillä. Eli just noita perusristeilyitä minne ei yleensä koskaan pääse…

 3. Njemac at 10:47 pm

  Juuh, noitahan annettiin sattuman arvoisesti ihmisille.
  Varmastikkin Helsinki – Tallinna reissuja annettiin enemmän, kun se väli on tiheämpi liikkeisempää ja siinä kulkee paljon rahaa ja on halvempi antaa ilmaisia Lahjakortteja sinne välille kuin Helsinki – Tukholma välille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *